2013. december 17., kedd

Megünnepeltük

Máté igazi és hivatalos születésnapja idén éppen vasárnapra esett. Nagyjából Mikulás óta számolta, hogy hányat kell még aludni a születésnapjáig, és hogy jöjjenek a vendégek. Reggel már nagyon be volt sózva, és amíg főztem kábé 5 percenként megkérdezte, hogy mikor lesznek már itt, és mikor öltözhet ünneplőbe. 
Mindenképpen a fehér ingét akarta felvenni, hiszen MA VAN A SZÜLETÉSNAPJA, nem hagyta magát eltántorítani, így végül engedtem neki, és próbáltam elhesegetni a szemem elől a szivárványszínű pecsétes inget a nap végén. De hát ma van a születésnapja, ha ez a vágya. hogy fehér ingben lehessen, ám legyen :)
Végül az ebéd is elkészült, és a vendégek is befutottak, és Máté örömmel számolta, hogy 12-en vagyunk összesen :) 
A skacok hamar egymásra találtak. De hát ez mindig így van, amikor nagy ritkán össze vannak eresztve. 
A nap hátralévő része a szokásos eszünk-iszunk-tortázunk-ajándékot osztunk forgatókönyv szerint zajlott. 
Milán szerint halcomb volt az ebéd.  Még azt is elmondta, hogy szerinte hol él az a hal, amelyiknek ilyen combja van. 
- Hát ott ahol a cápák is élnek. A vízben.
Egyértelmű.

Máté pudingos-meggyes csokitortát kért, amit meg is kapott, bár a puding a torta közepén nem volt éppen telitalálat, de végülis finom volt és majdnem mind el is fogyott. 



De az ünnepnek még nincs vége, nyakunkon  a karácsony, a fiúk már nagyon várják, tegnap óta pedig már azt számolják, hogy mennyit kell még aludni Milán születésnapjáig. Januárban pedig még egy ovis-haveros bulit is tartunk, hogy teljes legyen a kép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése