2013. december 13., péntek

Máté ovis köszöntése

Bár az igazi születésnapja majd csak vasárnap lesz, de az oviban ma köszöntötték a csoporttársak. Nagy dilemma volt, hogy milyen tortát vigyünk, tavaly még lehetett házi tortát vinni, most nem lehet, így a cukrászdás torta adott volt, de hogy mi legyen rajta.... két verzió létezett hetek óta, a pókemberes és a starwarsos, és szinte az utolsó pillanatig úgy volt, hogy pókemberes lesz, de végül mégiscsak starwarsost szeretett volna. Még szerencse, hogy megkérdeztem, hogy mégis milyenre gondol, mert én biztos, hogy Darth Veder-eset kértem volna, mert végül pont azt mondta, hogy NE Darth Veder-es legyen, hanem birodalmi rohamosztagos. Na tessék. 
Persze mire elértem a cukrászdáig, addig el is felejtettem a pontos megnevezését, és csak azt tudtam mondani, hogy nem darthvedereset szeretnék, hanem olyan fehér ruhás katonásat. Még egy droid szót is elsütöttem szemöldökfelhúzva, azt hiszem, ami tudom, és akkor is tudtam, hogy teljesen tévút. Elég ciki is volt, hogy azt sem tudom mit akarok, de végül a csajjal együtt csak összeraktuk, és szépen körbeírta a megrendelőre, hogy mit is szeretnék. 
Ma mikor mentem a tortáért, azért volt bennem egy csöppnyi félsz, hogy vajon mit fogok a kezembe kapni, de aztán megnyugtattam magamat, hogy mivel Máténak végül nem mondtam, hogy milyen lesz, ha valami gáz lesz, akkor leveszem róla a figurát, és punktum. 
Végül semmiféle trükkre nem volt szükség, mert a torta szuper lett, és még látványra is nagyon guszta volt, legszívesebben már ott helyben nekiestem volna, de hát erre nem volt mód, ugyebár. A 25 éhes száj fényesre nyalta még a tálcát is :) Egy morzsa sem maradt belőle. 

Máténak nagyon tetszett a torta, és bár a fényképeken nem látszik, de tényleg örült. 

Az eseményen felbuzdulva már Milán is lelkesen tervezi, hogy ő milyen tortát szeretne. Egyelőre Mikiegeres-Goffy-s tortában gondolkodik, és csokisban. De ez addig még hatszázszor változhat, mert ő majd csak a szünet után visz tortát az oviba.

Máténak pedig még csak most kezdődik az ünneplés. Lesz első, majd második felvonás, és szünet után még egy zsúrt is tervezünk, hogy elhívhassa néhány barátját az oviból. Mire vége lesz az ünnepi szezonnak tortaundorunk lesz, az egyszer biztos.

2 megjegyzés:

  1. De vagány ez a torta :) Sok felnőtt is biztos örülne egy ilyennek :D
    Boldog születésnapot neki!

    VálaszTörlés