2012. augusztus 23., csütörtök

Esti rituálék

Nincs még igazán kialakult rutinunk, de nagyjából úgy zajlik az esti menet, hogy a nagyok kezdik a fürdést, mert amilyen állapotban betévednek az udvarról, az semmiképp nem vállalható a továbbiakban. Marcika ekkor még legtöbbször szunyókál. Vagy nem. Aztán amikor a Nagyok úgyahogy elkészültek, tiszták és már vacsoráztak is, addigra Marcimanó is magához  tér, meg Apa is haza, és akkor jöhet neki is a pancsi, amiben mindenki részt vesz. Marci pedig hihetetlen módon gyakorlatilag hang nélkül tűri. (hol van már az, amikor Máté hetekig torkaszakadtából ordított minden fürdéskor???)


Aztán jön az esti tej, kinek flaskából, kinek ciciből, meg az estimese, és ha szerencsénk van, akkor Marcika el is vonul álomföldre, és akkor az este úgy folytatódhat, ahogy régen is volt, Máté Apához bújik, Milán meg hozzám. De aztán olyan is van, amikor Marcika sem akar kimaradni a kicsiarakásból, és addig nyűglődik, amíg őt is ki nem hozom a többiekhez. És akkor 500szor áthelyezkedünk mire mindenki megtalálja a helyét. 
Tegnap is így volt. És végül így érte utol őket az álom:


Lehet, hogy lassan kéne egy nagyobb kanapé?

8 megjegyzés:

  1. óóóó, ez az utolsó kép. Bea, nekem nagyon kedvenc ♥
    (enyimék is szoktak így ♥ )

    VálaszTörlés
  2. Istenem, ez annyira gyönyörüüüüüü!!!!! Nagyon édesek igy együtt, ennyi fiu egy rakáson :)))))

    VálaszTörlés
  3. Jesszus Bea! Négy pasi fekszik az ágyadban!! :-) gyönyörű a kép.

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük szépen Csillus:)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó kép mind, de ez az utolsó :-)Beállítani nem lehetett volna jobban, mind egyirányban, ugyanazon pózban. Ezeknél a csöppségeknél meg annyira csúcs az oldalfekvős kép :D!

    VálaszTörlés