2012. július 25., szerda

Máris 36

Mivel úgy áll a helyzet, ahogy, most már szinte tutibiztos, hogy 2 hétnél nagyon már nincsen több hátra. A néhány nappal ezelőtti parámat mára messzire űztem, és eldöntöttem, hogy lesz ami lesz, változtatni úgysem igen tudok semmin, sodródom, teszem amit mondanak, és remélem a legjobbakat. Fizikailag egyébként kicsit jobban vagyok, leszámítva, hogy az erőnlétem az gyakorlatilag a padlón van, és csigatempóban vánszorgok. Az elmúlt napokban a hasam sem keményedett annyira gyakran, és most nem is érzem annyira kényelmetlennek mint néhány hete. Ha nem kéne 2-3-szor felkelnem éjjel pisilni, akkor még aludni is egészen jól tudnék, most hogy a hőmérséklet is olyan, amilyennek én szeretem.
A hétfői vérvételi eredményem is tökéletes lett, legalább ezzel nincs baj. Tegnap pedig kaptam egy aneszteziológiai jóváhagyást is, amit majd lobogtathatok, ha eljön az ideje. Hogy mikor jön el az idő, az elvileg már holnap kiderülhetett volna, ha a ctg után (ami de. lesz) még tudnék, hajlandó lennék Milánnal a jobbomon  még du. 1 óráig ott lébecolni a kórházban, vagy annak a környékén, hogy megejtsünk egy főorvosi konzíliumot. De mivel az 1 óra az már Milánnál elég necces, meg egyébként is, így elvileg jövő kedden kerül majd erre sor, és akkor már kiderül majd az is, hogy akkor mi lesz a továbbiakban, aug.7-8, vagy akármi más. 
Addig pedig még van mit tennünk bőven. Pl. át kell rendezni a szobákat, és össze kell rakni azt a szekrényt is, amit majd csak pénteken hoznak házhoz, amibe aztán bele lehet pakolni a ruhákat. Aztán még nekem is venni kell pár dolgot, meg még hazahozós rucit is kell szereznünk. De remélem hogy mindezekre hétvégén sor fog kerülni, és akkor tulajdonképpen már csak lélekben kell felkészülnünk arra, hogy alig pár nap múlva már Simi is mellettünk, jobban mondva mellettem fog szuszmákolni a kórházban.


4 megjegyzés:

  1. Aztaa,mekkora gyönyörűségesen csodálatos pocak!!!! Nagyon szép kismami vagy, és én nagyon-nagyon szurkolok neked-nektek, hogy minden úgy alakuljon,ahogy azt csak szeretnéd!
    Lesz majd segítséged? Ott tud majd lenni keresztanyu vagy valaki veled? Mert ha nagyon sürgősen kell valaki, csak szólj,és szívesen felrepülök hozzád segíteni!

    VálaszTörlés
  2. Hencsi, én is felajánlottam neki pár nappal ezelőtt kölöklepasszolás vállalást, de ismered milyen ez a csini, gigapocakú nőszemély?! Sose él vele, de mi pont ezért (is) imádjuk! ♥

    Vigyázz magatokra, nagyon-nagyon sokat gondolok Rátok, Beus! :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Csajok:)
    SOS vészhelyzet esetére mindkettőtöket talonba teszlek, de elvileg sínen vagyunk:) És igazán fejlődőképes vagyok, mert ma de. pl. a barátnőmnél lesz Milcsi, amíg én a kórházban ctg-zek. Úgyhogy nem lehet egy szavatok sem, úgyhogy jól vigyázzatok mert még végül szavatokon foglak Benneteket!:-D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem Cuckával együtt alig várjuk :) Sőt,én akár olyan messzire is elmerészkednék, hogy ittalvósra is tervezhetsz.Úgysem volt még sosenem kisfiam:)

    VálaszTörlés