2007. október 23., kedd

Hétvégés összevissza

Mióta nem dolgozom számomra nincs különbség hétköznap és hétvége között. Így ezt a hosszú szünetet sem tudom a maga dicsőségében eltölteni. Szombaton egész nap a várost jártuk. Tul. képpen nem volt haszontalan, mert vettünk pár dolgot ami kellett, meg be is vásároltunk a hétvégi főzéshez, és még Fecsó is kapott 2 body-t meg egy rugdalódzót.
Vasárnap itthoni ügyködés, főzés, stb..., próbálok ráállni a gondos háziassziony szerepre. Még van mit gyakorolnom.
Tegnap vendégségben voltunk Jancsiéknál. Alapvetően mindig tartok ettől a látogatástól, de végül mindig jól sül el, és ha nekünk is itt lesz Fecsó, akkor szerintem még szorosabbra szövődik majd közöttünk a kapcsolat. Kaptam pár tippet, hogy mit szerezzek be majd Fecsónak és magamnak mindenképpen a szülés után.
Fecsó kapott egy babakocsit és egy autóba szerelhető hordozót. Először nem is ebbe a boltba indultunk, mert erről nem is tudtam, hanem egy másikba, ami ugyanúgy a soroksárin van, de az zárva volt. Bementünk körbenéztünk, és ott volt ez a kocsi. És alapvetően jó árban volt, úgyhogy rögtön meg is vettük, mert sokat gondolkozni már nincs időnk.
Ma sütőtökkrém levest főzök, már mindjárt kész.  most csinálok először, és szerintem jó is lesz. Bár eddig azt hittem én nem szeretem a sütőtököt, vagy legalábbis nem tudtam hogy szeretem.
Fecsó mostanában furcsán viselkedik, olyan parádékat nyom le, hogy el sem tudom képzelni, mit csinálhat ilyenkor odabent, egyedül. Tegnap pl. egy nagy oldalbarúgást kaptam, amit nem tudom mivel érdemeltem ki, de nem volt jó, és nem is szokott ilyesmit csinálni. Olyan volt mintha valóban oldalbarúgott volna valaki. Érdekes volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése