2012. április 1., vasárnap

Nem tudni

Nyilván nem fogok újat mondani senkinek sem, mert aki tudta bármilyen elérhetőségemet az már tudja, hogy a pénteki ultrahang nem vitt minket közelebb a fiú lesz-e vagy lány kérdés megválaszolásához, azaz továbbra is a vagy-vagy kategóriában vagyunk. Ami minket, engem legalábbis egyáltalán nem izgat, én most teljesen nyugodt vagyok, mondhatni érdektelen, mert bármi is lesz, mindenképpen jó lesz, és mindkét verzióra nagyon kíváncsi is vagyok. Ha lány, akkor érthető okokból... nem volt még ilyenben részem. Ha fiú akkor meg azért. Tök kíváncsi vagyok pl. arra, hogy ha fiú lenne, akkor milyen lenne. Külsőleg is meg belsőleg is. Mert az eddigi két fiunk olyan nagyon különbözik egymástól, de sokszor meg mégis olyan egyformák. Na ezt jól összekuszáltam, de talán értitek mire gondolok. Szóval szerintem nagyon izgi lenne még egy fiú:) Most egy kicsit jobban  el is tudok képzelni egy fiút. Olyan vagány dolog 3 fiús anyukának lenni:) És ráadásul van egy kedvencnevem, ami persze hogy fiúnév.  Ennek ellenére mégis picit jobban érzem lánynak, mint fiúnak.
Na de abbahagyom ezt az eszmefuttatást, mert úgysem vezet sehová.
Szóval a doktorbácsi szépen körbenézegette, és minden teljesen rendeben van M3-al, pontosan a korának megfelelő méretekkel rendelkezik,szép íves gerince, kerek buksija, és nagy pocakja van (nagyobb mint Milánnak volt hasonlótájt:) :)
BPD(koponya haránt átmérője): 43.8mm
AD1(gerinctől a hasfalig a poci): 50mm
AFP: 1.44  MOM, 51.69ng/ml
OFD(koponya hosszanti átmérője): 62.7mm
AC(pocakkerület):145.4mm
HC(buksikerület):170mm
FL(combcsont): 31.1mm
Becsült súlya: 309 gramm

A vizsgálat alatt végig kezét-lábát a pocakjához húzta, ebből a pózból nemigen lehetett kimozdítani semmivel. Nyilván elegemvanavilágból hangulatban volt, ami biztos rólam ragadt át rá, mert pénteken kicsit én is abban voltam. (képet sajnos nem kaptam, igaz el is felejtettem kérni)
Uh után ugyanis a felszámolás alatt lévő munkahelyemre mentem búcsúzkodni kollégáktól, barátoktól, a laboromtól, a készülékeimtől.... hát nem volt jó érzés....és akkor még szépítettem is rajta egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése