2012. április 3., kedd

Dínó-nézés

Kint vannak mér egy ideje a városban a plakátok, hogy a Kökiben valami tutijó dinó-kiállítás van, de mivel a Köki nem igazán fekszik a mi csapásvonalunkon így csak említésszinten maradt a dolog. Aztán vasárnap délelőtt mert nem volt más dolgunk és az idő sem volt olyan jó kintlevős, mégiscsak elmentünk megnézni. Én azt gondoltam, hogy ez olyan igazi kiállítás, külön terem, meg ilyesmi, de nem, hanem olyan mint amilyen mondjuk a húsvéti díszítés szokott lenni az ilyen plázákban, hogy itt-ott le volt rakva néhány dinoszaurusz, amik mozgatták a farkukat-fejüket, meg hangot adtak, persze úgy, hogy jól járd körbe közben a plázát is.
Máténak nagyon tetszett. És ez tulajdonképpen a lényeg. Teljesen odaáig volt, és még vicsorgott is, úgy mint ahogy a dinók. Aranyos volt nagyon.
Milán legújabban felvett szokásához híven teljesen random módon lenyomott egy-egy hisztit, szerintem néha még maga sem tudta hogy éppen miért is megy a cirkusz. Végül aztán megbékélt, és ő is eléggé érdeklődő lett.
Lehetett volna még fényképezkedni meg dinón lovagolni, de jó hosszú sor állt mind a két a helyen, Máté meg nem nagyon forszírozta a dolgot, mint tudjuk, nem egy szereplős fajta, így ezt kihagytuk.
A délelőtt legviccesebb helyzete pedig az volt, hogy amikor bementünk az Obiba, Feri meg Máté előttünk pár méterrel szépen bement, engem meg Milánt pedig a hatalmas magasságunkból adódóan nem észlelt a fotocellás ajtó. Erősen gondolkoztam, hogy akkor csinálok magamból nagyobb bohócot ha bezörgetek, vagy akkor ha elkezdek ugrálni mint egy bolond, hogy hátha észrevesz az ajtó. Szerencsére Feriéknek feltűnt hogy lemaradtunk, és hátrafordultak, majd beengedtek. Ezután megyünk be az üzletbe és a kapu amin át kell menni fejbekólintotta Milánkát:) Mert nem érezte, hogy ő még ott jön fél lépéssel mögöttem, és elkezdett bezáródni. Szerencsére nem ütött nagyot, Milán is csak nevetett rajta, na de mégis:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése