2012. január 17., kedd

Tünetek

Most hogy már a kilencedik hetet taposom, gondoltam kicsit összefoglalom hogy is érzem magamat mostanság. Bár ha jól belegondolok nem sok újat tudok mondani az előző két terhességemhez képest, sőt... betűről betűre ugyanazokat a hangulatváltozásokat produkálom. Egyik pillanatról a másikra váltja egymást az enyém a világ, és az itt a világvége hangulatom, teljesen kiszámíthatatlanul.
Továbbá hol hullafáradtnak érzem magam, és a fejemet alig bírom a nyakamon tartani, vagy éhen akarok halni, és az teljesen mindegy, hogy két tányér főzelék+feltét után vagyok éppen. Ilyenkor folyamatosan azon kattogok hogy mit lehetne még megenni, egészen addig amíg nm találok valami kedvemre valót, majd kezdődik minden elölről.
Újdonságként rendszeresen szedek vitamint, és ha eszembe jut akkor kínnal-keservvel legyűrök egy almát is. Ez esik talán a legnehezebbemre. Meg hogy eszembe jusson.
Na de gyorsan elmúlnak majd ezek a hetek. Addig is már csak hármat kell aludni és elindulunk feltöltődni majdnem a világ túlsó felére. És majd jövök és mesélek:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése