2011. május 4., szerda

Utolsó simítások

Lassan-lassan minden olyan vízszintes felület, amit nem érnek el a fiúk telistele lesz pakolva bebőröndöznivaló cuccokkal. És itt még nem a ruhákról van szó, mert azt reményeim szerint pikkpakk összerakom, hanem a minden egyéb másról, ami kell, ami kellhet, és ami biztos, hogy nem kell, de azért vigyük el, hátha mégis.
Merthogy utazunk!!!! Újra, és megint. De most egészen új tájakra, egészen másképp. Ezért van bennem az a kis para, vagy hívhatjuk izgalomnak is, csak úgy nem olyan érdekes.
A jólmegszokott (megszólalt a nagy utazó) repülős útjaink után holnap reggel autóba vágjuk magunkat, és meg sem állunk Franciaországig, annak is a keleti felén fekvő Vogézekig, Elzász-Lotaringiáig.(Még jó, hogy nem az ország túlfelére kell menni:) ) No jó, megállunk, mert alszunk egyet Németországban. (és kirándulunk is majd a Fekete-erdőben, amit már nagyon várunk:) De hát az is röpke 8-9 órányira van innen. Szóval elég messze. De hát miért is ne menne minden simán??? 3 órát a fiúk gond nélkül kibírnak, aztán pihenő, és így tovább. Egyszer majdcsak odaérünk.
Előbb vagy utóbb majd jelentkezem:) És majd mesélek is:) pussz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése