2010. október 12., kedd

Felhívás

Égre-földre keresem a lentebb látható barna, húsvéttájban egy postashop-ban vásárolt plüssnyúl pontos mását (a kendőjének a színe eltérhet). Ha valaki rendelkezik esetleg egy ilyennel, esetleg látta már valahol és tudna bővebb információt adni a hollétéről, kérem ne tartsa magába, hanem jelentse nekem! A nyomravezetői díjban megegyezünk, de nagyjából BÁRMIT megadnék érte:)
Történt ugyanis, hogy mióta a fent nevezett Nyúl húsvét környékén beköltözött a háztartásunkba, azóta másodszülött tündibündi gyermekünk nem óhajt létezni enélkül a nyúl nélkül, sem éjjel, sem nappal. Ebből kifolyólag állapota kezd eléggé leromlani, pedig kb. feleannyiszor van mosva, mint ahányszor a külseje megkívánná, csak ritkán tudom megkaparintani a tulajdonosától, télen pedig még nehezebb lesz az mostazonnal szárítás.
Megjegyzem, háztartásunkban fellelhető még néhány plüssnyúl, többféle méretben, színben, de azok nem mentek át a nyálazhatósági- és fülmorzsolgathatósági vizsgán, így száműzve lettek. Szóval másmilyen nyúl szóba sem jöhet, csak kizárólag ez!!!!!
SEGÍTSETEK!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése