2010. március 1., hétfő

A kimaradt második

Kicsit mindig sajnáltam azokat, akik február 29-én születtek. Persze lehet ezt humorral is kezelni, és akkor még vicces  is, de mégiscsak jó ha az embernek minden évben van egy szülinapja. Most szegény Milekkel is megesett, hogy egyszerűen elmaradt a második hónapfordulója. És nem először:) Ez már csak így lesz minden év februárjában:)
De sebaj, hónapforduló ide vagy oda, mi nagyon szeretjük a mi kis 2 hónaposunkat, aki tegnap este 5310 g-ot nyomott, 62-es ruhákat hord, aki egyre többször mosolyog a nagyvilágra és ránk, akit lenyűgöznek  a nyugifotelén himbálózó ilyen-olyan állatok, aki mindig varázsol a két pici kezével, aki egyre több hangot tud kiejteni a száját és ha valami nagyon tetszik neki, akkor igazi gőgicsélésbe kezd. Aki még mindig kétszer ébred éjszaka, és akit újabban a szorulás gyötör.
Nagyvonalakban ennyi:)
Én pedig a kedvenc alvós képeim mellé új kedvenceket találtam, mégpedig a reggeli ébredőseket. Amikor Milán is mosolygósra alussza magát, és csendben, vidáman tűri Máté szeretethullámait. Ilyenkor nem lehet rögtön kihozni Milánt a szobából, még akkor sem ha nyűgös,  Máté odabújik mellé, megosztoznak a takarón, és Milánnak egyszeriben elszáll a nyűgössége, fogják egymás kezét, Máté simogatja Mileket, beszél hozzá, Milek pedig válaszol.
A reggelik:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése