2010. március 24., szerda

Erős idegzetűeknek

Merthogy ilyen is van... Szinte minden napra becsúszik egy-egy Matyihiszti, hol ezért, hol azért, többnyire akkor, ha valamit nem lehet. Pedig ezekből igazán nincsen olyan sok, szerintem.
Kezelését tekintve nem is igazán tudom, hogyan kezeljük, mindig máshogy, legtöbbször a nemveszünkrólatudomást jön be, ilyenkor előbb-utóbb abbahagyja.
Ha még utóbb sem akarja abbahagyni, akkor megkérjük, hogy menjen át a másik szobába hisztizni, és ha végzett, akkor jöjjön vissza... néha bejön. Volt hogy rögtön abbahagyta, volt hogy át is ment a másik szobába és kb. 2 perc múlva mosolygósan jött ki.
Volt már, hogy nevettünk rajta, és akkor ő is nevetett, de van amikor a nevetés idegesíti, és akkor csak még jobban rázendít.
Párszor bepróbálkoztam Nellianyu vizes módszerével, hogy azt mondtam neki, hogy nyakonöntöm hideg vízzel, de ez csak egyszer hatott, azóta ha ilyet mondok, akkor hiszti után jön, és kéri a nyakába a vizet. Szóval ez nem jött be.
Szerencsére eddig csak itthon műveli a lentebb láthatót, nyilvánosan még örvendeztette meg az utca népét egy ilyen remekbeszabott műsorral.
És akkor íme... hangszórókat a minimumra tessenek állítani!


Megjegyzés: ez a videó csak azért került ide, mert Matyi mániája a róla készült videók százszor megnézése... kíváncsi vagyok, felismeri-e majd magát...
És azért is, mert ciki vagy nem, de ez is Matyi, az én Fiam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése