2010. február 16., kedd

Matyi és a reklámok

Nem újdonság, hogy Matyi reklámzabáló. Változatos az ízlése, az autós reklámok többnyire bejönnek neki, csakúgy mint azok amiben van valami állat, legyen az wctisztítós kacsa, vagy auchanos macska, mindegy. De szereti a lábgombásat, azt is, amikor sárga trutyik ugrálnak egy bácsi fején megfázás címén, és ez neki nagyon fáj, szóval Matyi a gusztustalan dolgokra is bukik.
Mégis egyik legnagyobb kedvence mostanság a Kinder meglepetéses éneklős, amikor az apuka megy a kisfiú elé az iskolába. Ha ezt meghallja akkor a lakás legtúlsó feléből is odaszalad a tévé elé, csípőre teszi a kezét és nézi, néha még riszál is.
De van egy reklám, amit ugyan nem szeret, vagyis közömbös neki, de mindig megjegyzi, hogy anya van benne, azaz én. Hát nem tudom. Szerintem nem hasonlít. bár volt egyszer hasonló a frizurám, de az már elég régen volt, nem hiszem, hogy emlékezne rá.
Szerencsére a reklámozott termékek nem fogják meg, még sosem kellett eddig valamit csak azért megvenni, mert szereti a reklámját. Jó példa erre, hogy az kinder pingui-t (csak furcsa nyelven találtam meg), de magát a terméket nem szereti.
Remélem ez így is marad, mert jól is néznénk ki, ha minden héten venni kéne egy autót, mert épp az a reklám a kedvence.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése