2010. január 24., vasárnap

Premier

Most, hogy ma délután édeshármasban maradtunk a fiúkkal egészen kedd délelőttig, kiváló alkalom volt, hogy kipróbáljuk a hordozókendőt. Először nem nagyon tudta szegény, hogy mit akarok vele kezdeni, mármint Milán, aztán mikor végre belevarázsoltam, akkor már tetszett neki szerintem. Sitty-sutty el is aludt benne.
Matyi pedig újra felfedezi a bébikorában önszántából kihagyott gyönyörűségeket, és  most éppen az utazóágyban randalírozik, amiben kiskorában nem volt hajlandó 3 percnél tovább bezárva lenni( akkoriban azt reméltem jó lesz járóka helyett) most pedig belevackolt takaróval kispárnával, és percenként kikiabál, hogy "Anya, Máté alszik!" Olyat is játszottunk, hogy én bedobtam a lufikat, ő meg próbálta gyorsabban kidobálni, mint én be. Jó móka volt:)
Végülis nekem mindegy, hogy melyik gyerekem van benne, mert elvileg azért raktuk össze, hogy hátha ott biztonságba lehet helyezni Mileket néhány percig, de ha Máté költözik bele, hát nekem úgy is jó. Addig amíg rá nem jön, hogy tud kimászni onnan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése