2009. október 18., vasárnap

Újra

Újra 4D-n jártunk. Mert mi olyan kíváncsiak vagyunk, és mert Matyiról is két 4D-s felvétel készült, szóval, nehogy szó érje a ház elejét, hogy a Kisebbikről meg csak egy. És mint a legutóbb, most is az utolsó pillanatban döntöttünk, osztottunk-szoroztunk, és rájöttünk, hogy lassan a 28-dik hét vége felé még van esélyünk arra, hogy élvezhető legyen a műsor. És hát az is volt:)
Amennyire befelé forduló volt Őkelme sok-sok héten át, most vidáman, mosolyogva nyammogott bele a kamerába, pedig álmából keltettük fel. Hogy a majdnem indulás előtt elfogyasztott rántotthús, vagy az utánaküldött kis darabka csokoládé ízlett-e neki annyira, azt csak ő tudja, de nagyon elégedett volt, és sikerült nagyon szép teliarcos képeket csinálni. Néha megdörgölte az orrát, megrágcsálta a kezecskéjét, vagy a köldökzsinórt. Aztán mosolygott egyet búcsúzásképp, és kezét az arca elé szorítva befordult és aludt tovább. Nagyon-nagyon aranyos volt:) És tiszta Matyi!!!!! De mintha klónoztuk volna. A pocakbeli Matyihoz is nagyon hasonlít, de amikor aludt, akkor úgy aludt, mint a kinti Matyi, dettó. Nagyon érdekes volt:) most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy élőben is ekkora lesz-e a hasonlóság, vagy azért ha egymás mellé kerül majd a két tesó, akkor azért látni fogok némi különbséget.
Méreteit tekintve pont pontosan korának megfelelő. Átlagos mennyiségű magzatvízben vígan lubickoló magzat. Rekesze, hasfala ép, szívecskéje 4 rétegű, és tökéletes ritmusban dobog. Gyomor, hólyag telítődik.
És kétség kívül fiú:))) Fotó most nem készült a férfiasságáról, de láttuk.... ott volt.. vitathatatlanul.
Súlya kb.: 1232g
BPD(koponya haránt átmérője): 70.4mm
AD1(gerinctől a hasfalig a poci): 75.3mm
OFD(koponya hosszanti átmérője): 95.5mm
AC(pocakkerület):239.7mm
HC(buksikerület):261.5mm
FL(combcsont): 54.5mm
És íme Ő:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése