2009. október 12., hétfő

Szinte eseménytelen napok eseményei képekben

A rossz idő beköszöntével kicsit népmesések lettek a napjaink, történik is valami meg nem is, tudnék is írni, meg nem is, szóval olyan minden és semmi egyszerre.  
Képes beszámoló következik Matyi elmúlt néhány napjáról.
Egy ideje rákapott a rajzolásra. Most hogy jön a tél, a hideg, az eső, ez számomra örömteli.

Aztán, Lilu után szabadon, Matyi is segít a háztartásban, többnyire seper, de ha kell porszívózik is, be- és kipakolja a mosógépet (nem mindig ruhával), leszedi a száraz ruhát( és a kevésbé szárazat is) a szárítóról. Szóval ott teszi magát hasznossá, ahol csak tudja, vagy ahol épp eszébe jut. 

Aztán, történt egy kis fazonigazítás, mert bármennyire is rövid és szőke, és kicsi a haja, az őszi szél már igen-igen felborzolta, és akkor igencsak muris látványt nyújtott a mi csaknem 2 évesünk, és hát ez ugyebár tűrhetetlen... egy 22 hónapos is adjon magára!!! Matyi, kezében egy dezodoros flakonnal békésen tűrte a birkanyírást, és szebb lett mint valaha, igazi kisfiú:)

És végül.... a kedvenc képeim:) Mivel Matyira minden délután rátör a mehetnék, tökmindegy milyen idő van, tökmindegy, hogy esik-e vagy fúj, így ő is kapott egy esőmenő szettet, ami egy esőkabátból és egy gumicsizmából áll. Igazán mulatságosan néz ki benne, de imádom:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése