2009. október 27., kedd

30.hét

Kisebbikünk ma betöltötte pocakbeli életének 30-adik hetét. Még leírni is félelmetes, nemhogy belegondolni. Papíron még 70 nap van vissza a szimbióziusunkból, a valóságban szerintem ennél kevesebb. Matyival eddig a percig dolgoztam, és innentől aztán tényleg pörögtek az események, és rohant az idő. Főleg, hogy az ősz eme utolsó szakasza a családunkban telis-tele van születés- és névnapokkal, aztán ugye ittt vannak a decemberi ünnepek, a Mikulás, Matyi második szülinapja, szóval ez a néhány hét igazán eseménydúsan fog telni. És akkor még nem is említettem a  Kisebbik érkezésére való felkészülést, mind lélekben, mind a valóságban. Húzós lesz. 
Pocaktesó most már végképp kipihente magát odabent, és néhány hete szinte folyamatosan jelzi bentlétét, hol kellemesen szívetmelengetően lágyan simogat, hol fájdalmasan kirúgja a ház oldalát, szó szerint. Aktivitásával egyenes arányban nőtt a gyomorsavam mennyisége, mely most már nemcsak este, hanem a nap bármely szakában kínozhat.
Orvosi javaslatra a gyógyszeres polcomra a vas mellé odakerült a Mg, és a Ca, ezeket igyekszem napi rendszerességgel magamhoz is venni, és ha eszembe jut egy kis C-vitaminnal is megtoldom. 
Amúgy pedig élem a 30 hetes kismamák életét, egy örökfecsegő, néha (de akkor nagyon) hisztiző, mindentutánzó, halandzsázvaéneklő, mostanában mindig autózó, esténként képeskönyvből felolvasó, és babasimogató majdnemkétévessel fűszerezve. 
Nem unatkozunk:)
 
A 30 hetes Matyitesó, kívülről:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése