2024. július 28., vasárnap

Július

 A júniusi nyaralás után a július főként a munkáról szólt. Nekünk felnőtteknek. De mivel a nyakunkba kaptuk azt az őrületes 40 fokos hőséget, annyira nem volt ez baj, sőt ... Nekem pl. különösen jó felüdülés volt a 23-24 fokos laborban/irodában hűsölni 🙂

Na jó, ez kicsit gonosz volt az itthon izzadó fiúkkal szemben, de ők meg egész jól bírták. És meleg ide-oda, most egyébként is szeretek bejárni. Most végre jó helyen vagyok, úgy érzem. 

Hogy ne főjjenek meg a fiúk a saját levükben, kétszer is elmentünk a Dunapartra fürdeni. Sosem szoktunk a Dunában strandolni, de sokszor hallom, hogy mások meg igen, és tulajdonképpen tényleg olyan kézenfekvő lenne, hiszen olyan közel van, és sokkal egyszerűbben megközelithető, mint pl. a Balaton. Ahhoz meg hogy este egy kicsit lehűtsük magunkat a Tisza-tó is messze van. Arra is legalább egy napot rá kéne szervezni. A medencés strandtól pedig jobban irtózom, mint a Dunától. 

Szóval voltunk a Duna parton, és tök jó volt. A fiúk csobbantak kicsit, labdáztak, bedobtunk egy lángost, mert mégiscsak nyár van 😆 és ennyi bőven elég is volt. 



Mátét nem sokat láttuk a hónapban, mert általában reggel elment az egyesületbe, aztán csak este jött haza. volt amikor bent is aludtak a haverokkalpár estét. Aztán pedig egy hétig Szegeden volt a bajnokságon. 

A fekete sapkás Máté. 




Én a munka mellett főként kulturális vonalon mozogtam a hónapban :-) 

Még júniusban voltam a Benczúr-kertben egy színházi előadáson. Az előadás is jó volt, de a Benczúr-ház, aminek a kertjében volt a színpad, az még inkább elvarázsolt. 



Aztán július elején Budapest Bár koncerten voltam a barátnőmmel. Sosem voltunk még BB koncerten, de egészen remek volt. Egyetlen szépséghibája votl csak az estének, hogy csütörtök volt, és másnap munkába kellett mennem. Na az nem esett olyan jól. 


Leave Reality Behind
Moziban is voltam. Egy francia filmet néztünk, összesen hárman :-) De már nem először fordul elő, hogy oylan filmet nézünk, ami csak minket érdekel a városban :-D 

Aztán múlt hétvégén pedig Mezőtúrra mentünk fesztiválozni. 😀

Hárman mentünk csajok, vonattal. oda-vissza. Egy kollégiumbna aludtunk. Hát az is érdekes múltidézés volt :-)

De a fesztivált, a koncertek, a hangulat nagyon jó volt, és hazafelé bár késett 1 órát a vonat, de vígan elcampeltünk a peronon. 






Jajjj, és nem utolsó sorban.... 
Találkoztunk Annamarival, amolyan író-olvasó találkozót tartottunk egy kávézóban 😛 És nagyon jót beszélgettünk. remélem sikerül majd ismételnünk! Köszönöm Neki itt is, hogy kezdeményezte a talákozót! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése