2017. június 3., szombat

Gyereknapos ovis játszóterezés

Mélylevegő... kifúj....
Ezzel tudnám a legjobban jellemezni a múlt hetünket, amiben aztán minden volt, betegség, gyógytorna hétfőn, suligálás főpróba kedden, hegedűvizsga szerdán, ugyanezen a napon a záró szolfézsórán is hangszeres napot tartottak, így ott is jelen kellett lenni, délután pedig Marci évzáró műsora, pénteken pedig suligála. Közben persze voltak év végi dolgozatok, matek, szövegértés, az egyik osztályban, írás, olvasás a másikban, Marciék pedig sorra programoznak, fagyiznak, játszótereznek, városligeteznek, szóval nem unatkoztunk egyáltalán. Csúnyán el is vagyok csúszva a dokumentálással. 😟Jól jött már a hétvége, és hogy 3 napos, az még jobb. A gyerekek, főleg az iskolások már teljesen szét voltak esve. 


Hogy időrendben haladjak... hétfőn az ovisok gyereknapot tartottak és elmentek fagyizni. Ha  nem készült volna fénykép, akkor is tudtam volna, hogy Marci csokisat választott, mert a trikóján szépen végig volt csorgatva :-) 


Nagyon vicces volt, mert Milánnal éppen akkor jöttünk haza a gyógytornáról, és pont megállt a megállóban a villamos, amikor Marciék ott voltak a fagyizó előtt. 
De ezzel még nem ért véget a napjuk, mert innen a játszótérre mentek, és jól kifárasztották magukat.





De a legnagyobb kaland az az volt, hogy nem volt jó a kút a játszótéren, a gyerekek viszont a nagymelegben alaposan kimelegedtek. Az óvónéni pedig ásványvizes kupakban porciózta ki azt a fél liternyi vizet, ami nála volt. A kisfecskék pedig csak tátották a szájukat. :-)
Marci aztán egész délután úgy járkált a kertben, hogy egy vizespalackból kupakba töltögette a vizet, és úgy itta.


Hazafelé, elfáradva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése