2017. április 12., szerda

Költészet napjára

Mi mást hozhatnék, mint Mátékám szereplését a kerületi versmondó versenyen, ahol az alsó tagozatosok között a 3. helyezést érte el. 💗

Számomra csak reggel derült ki, hogy be lehet menni a versenyre. Tanakodtam is, hogy mi legyen, menjek, ne menjek, hogy lehet, hogy csak megzavarom Mátét a koncentrációban, de hát csak elmentem.
Épp akkor jött le Máté is Angéla nénivel, mikor megérkeztem. Kicsit izgult, én úgy láttam, bár ő azt mondta minden oké. Kicsit tébláboltam ott, megnéztem a párhuzamos rajzverseny műveit, ( nagyon szuperek voltak), Máté meg csak ült ott a székén, szépen, csöndesen. Közben befutottak a 3.b-sek is a hátsó sorba. Aranyosak voltak, hogy lejöttek Mátét megnézni/drukkolni.

( Nem a legjobb felvétel, de ha tud valaki egy jó progit, amivel a háttérsistergést le lehet venni, megköszönöm. )




Jóóóó sok vers volt, kicsiktől a nagyokig meghallgattunk vagy 20 verset abban a huzatos tornateremben. Voltak meglepően jók, és meglepően rosszul szavaló gyerekek.
Amíg a zsűri döntést hozott, addig volt egy kis esze,iszom a sarokban, süti, pizza, innivaló. Közben pedig csak telt az idő, és már nagyon elkezdtem aggódni, hogy Marcit be fogják zárni az oviba.
Végül 5 körül ért véget az egész rendezvény, és mivel nagyon kellett már rohannunk, mert az ovit fél6-kor bezárják, ezért nagy örömködésre ott a helyszínen már nem volt idő, így itthon még gyorsan odaállítottam a szekrény elé a kis színészpalántát, hogy legalább egy képünk legyen a nyereménnyel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése