2017. április 19., szerda

Huli szülinapja

3 hónapos volt Milán, amikor húsvétra egy plüssnyulat kapott, amit aztán úgy megszeretett, hogy elválaszthatatlan társa lett eztán. Mindenhová jött velünk, párszor el is veszítettük, és őrülten jártuk újra a korábban megtett útvonalat, remélve, hogy megtaláljuk. Szerencsére mindig meglett. Hol egy ablakpárkányra felültetve találtunk rá, hogy egy kapura felrakva, vagy csak ott hevert az út szélén, de mindig visszajutott hozzánk. A fülét a Balatonlellén veszítettük el  a strandon. az nem lett meg. Azt pótoltuk egy másik nyúlt hasonló fogású fülével. 😉 A nyakkendője már rég leszakadt, a kezét már többször vissza kellett varrni. A pocakját egyszer kitömtem vatelinnel, mert szegény nyúl már olyan szottyadt volt, de Milán nagyon sírt, hogy az így már nem az ő nyula, mert nagyon kövér lett. Kimostuk és összelapult. A bundájának szép barna fényessége és selymessége már nagyon régen a múltté. Egyszer, amikor már érezhető volt, hogy ez a nyúl lesz az, aki pótolhatatlan lesz, megpróbáltuk pótolni, hahahaa... Eleinte csak valami nagyon hasonlót kerestem, aminek hasonló a fogása, a tapintása, és fontos volt, hogy milyen a füle. De hiába volt a sokadik pótnyúl, nem kellett Milánnak. Mígnem az ország túlsó feléből, 3 embert megmozgatva, csomagban elküldve sikerült egy másik pontilyen nyulat  beszerezni. Nem gondoljátok, hogy Milán egyszer is lecserélte az eredetit? Soha nem lehetett átverni vele, pedig akkor még az eredeti is egész korrekt állapotban volt. 
Évekig nem volt neve se, egyszerűen csak Nyúlnak hívtuk, mígnem 2-3 éve Milán hogy-hogynem elnevezte Hulladéknak. Aminek végül csak a becézett formája maradt rajta, a Huli. Azóta így hívjuk. 
és Milánnak még  a mai napig hű társa. 


Milcsike pufiHulival. :-)

Ezért is gondoltuk, hogy ha már így kitartanak egymás mellett, és mivel Huli már-már családtag, mert hát nem megyünk nélküle sehová, akkor ez után minden évben húsvétkor megünnepeljük Huli születésnapját. Huli az idén töltötte a 7-dik évét! Nem fiatal jószág már, meg is fogta az idő. 😊


Egy nyuszinak nyuszitorta dukál. :-)


Huli elfújja a gyertyáját. A látszat csal, az ott nem 34, hanem 3+4, azaz 7. ( csak nem voltunk eléggé felkészültek erre az alkalomra. )

És íme, Hulika, az ünnepelt, és az ő kis gazdája :-)

2 megjegyzés:

  1. :))) Hulladék. :) A Huli azért jóval kedvesebb név. Nagyon édes nyuszi, még sok-sok szülinapot neki!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bár állapotát tekintve a Hulladék is elég kifejező :-)
      Most, hogy szegény már ilyen rossz állapotban van, nagyon vigyázunk rá, úgyhogy reméljük, még sokáig velünk marad.

      Törlés