2016. augusztus 16., kedd

Volt egyszer egy Marciszülinap

Nem is tudom, hogy jó-e egy nyári szülinap... A decemberi gyerekek után mindenképpen nagy boldogság volt egy nyári gyerek. De ahogy a téli ünneplésekkel is mindig gond van, hogy mikor, mikor kiét, ne karácsonykor, ne együtt, mindenkivel, stb..., addig a nyárival sem egyszerű. De hát végülis milyen klassz dolog, ha az ember a strandon ünnepelhet, hát nem? Így volt ez idén Marcival, aki a Negyedik szülinapját éppen a Balaton parton ünnepelte:)

De még mielőtt elutaztunk volna, Szentesen kapott igazi gyertyás szülinapi tortát, így nem maradt torta nélkül.






Az igazi szülinapján maratoni strandolást tartottunk, mivel előreláthatóan az volt az utolsó strandolásra való nap, másnapra már lehülést és esőt mondtak. És tényleg az is volt.

A szülinapos

De hogy ne maradjon a négyévesünk ünneplés nélkül, este beültünk a cukrászdába, hogy megünnepeljük. Igaz, addigra rongyosra strandoltuk  magunkat, és eléggé szét voltak a fiúk esve. Nem volt egyszerű a választás sem, mert nem volt olyan kis minitorta, amit szerettünk volna, abból a tortából amit választottunk, abból meg nem volt elég szelet, de végül csak sikerült.
Marci nem nagyon bírja egyébként az ünneplést, vagy teljesen zavarba jön, és akkor elbújik, és azért nem lehet róla jó képet csinálni, vagy teljesen bedühödik, és akkor meg azért.
Most olyan határesetes volt.

Tortára várva





A sütizés utáni családi képet már elhisztizték. Először Máté ordított, mert Marci beleharapott, vagy mi, aztán Marci bújt az asztal alá, mert le lett szidva, hogy miért csinált ilyet.
Még sétáltunk egy kört a sétányon, kacsát etettünk, kikötőt néztünk, de már eléggé hűvös volt, és nem volt nálunk pulcsi. A fiúk futóversenyeztek, hogy ne fázzanak. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése