2015. augusztus 11., kedd

Marci szülinapi kertipartija leginkább képekben

Végre kiélvezhettük, hogy van egy nyári gyerekünk, és egy igazi, kétnapos kerti parti keretében ünnepeltük meg, hogy Marci három éves lett. Az időjárás is kertiparti párti volt, sőt... kizárólag kinti buli jöhetett csak szóba, hőség, kánikula, és a lakásban lévő 30 fok nemigen tűrt volna meg bent 10 embert. 
Szombat este bográcsgulyással vártuk a vendégeket.



A gyerekek sötétedésig ugrabugráltak odalent, maja mire mindenki kitalálta, hogy ki melyik matracon tér nyugovóra, addigra már eléggé benne is voltunk az éjszakában.

Másnap, Marci születésnapján, tovább folytatódott a kinti mulatság, és előkerült a medence is, amit nem nagyon szoktunk elővenni, mert annyira nem nagy, hogy lehessen benne érdemben fürdeni, de annál több víz kell bele, hogy csak úgy pikkpakk összedobjuk. Most elővettük, lecsutakoltuk, majd egy órán át folyattuk bele a vizet, majd egy másik órán át vártuk, hogy kicsit melegedjen. Várakozás közben a fiúk elmentek játszóterezni, focizni, majd amikor visszajöttek egy perc alatt vetkőztek kisgatyára és már bent is voltak a vízben.





Csúszdás medence :)

A Háromgyertyás:


Máté délután szülinapi buliba volt hivatalos. Mikor elment, akkor a többieknek alvásidőt rendeltem el. Milán hajtogatta, hogy ő nem álmos, ő nem alszik, mondom jó, csak addig legyen csendben amíg Marci elalszik. Mire beértem a szobába Marci tejével, addigra Milán már mélyen aludt. Valóban nem volt álmos :)

Később pedig együtt mentünk el Mátéért a buliba, ami az Orczy Kertben volt.

 Marci még ott is letolt egy kis pót-tortát.



Jól telt a nap, és a hétvége. Máté el is tervezte, hogy majd neki is kerti partit csináljunk, amikor szülinapja lesz. Csak hát decemberben nem biztos, hogy jól fog esni a kintlét. :)

1 megjegyzés:

  1. Nekünk is ilyen medencénk van. Hát tele még soha nem volt vízzel, főleg azért, mert Őfelségééknek meleg vizet kell bele hordani. :) Imádják azért...:)
    Bográcsgulyás, torta...nyamm....:)

    VálaszTörlés