2013. május 9., csütörtök

Kilencedikén kilenc

Azaz, ahogy mondani szoktuk ilyenkor annyit volt már kint mint amennyit bent. Vagyis hát kicsit többet volt már kint, mivel bent nem volt egészen 9 hónapot.

Érezhetően nő, okosodik, ügyesedik.

Imádnivalóan négykézlábazik, pillanatok alatt ott terem bárhol a lakásban, leginkább ott, ahol aztán végképp semmi szükség nincs rá. Mindenkit követ, mint a kiskutya, a fiúkat a vécére, engem a konyhába, fürdőszobába, és mindent lepakol amit csak elér, és mindent megrágcsál, amit csak megkaparint.
Kedvence, hogy kicsattog a konyhába, és a konyhakőre hasal, a két kiskezét a feje alá teszi, és úgy néz. 

Szeret az ágy mellett, szekrény mellett ácsorogni, néhány lépést tesz így kapaszkodva.

Továbbra is 8 fogú, és bár a kezét sokszor gyűri be a szájába, újabb fogacskát egyelőre nem látok készülőben. A meglévőeket viszont egyre ügyesebben használja. Sok mindent eszik már, és újabban nagyon elfogadó, lassan kezd már úgy és annyiszor enni, mint a nagyok, reggel/délelőtt gyümölcsöt kap, délben valamilyen főzeléket, néha hússal, este pedig tejpépet. Emellett még rendszeresen szopizik is, nem tudom hányszor, 4szer biztos, de 5-6 is lehet hogy megvan. Újabban piskótázik is.

Mostanában nincs túl jó passzban,. sokat nyűglődik, ilyenkor maga sem tudja mit is szeretne igazán. 
Alvása sem túl fényes, még mindig becsúsznak komplett végignyafogós éjszakák, de alap esetben is felébred egyszer, de inkább 2szer. Reggel ő ébreszt mindenkit, többnyire fél 6 magasságában, ha szerencsénk van, akkor 6ig kihúzza. Napközben csapnivalóan alszik, inkább csak szunyókálgat. (nem úgy Milán, aki simán lehúz 3-4 órát is, ha van rá lehetősége)

Amúgy meg nagyon szórakoztató, huncut, a csibészes mosolyával folyton elbűvöl. Imádja ha foglalkozva van vele, ez nem kell, hogy feltétlenül én legyek, a tesók gyöntölését is bírja, de bárkit aki teliarccal rávigyorog mosollyal jutalmaz. Borzasztóan érdekli, mit csinálnak a Nagyok. Ezt az érdeklődést ők nem mindig élik meg jól.
Ha jó kedve van, akkor be nem áll a szája. (erről raktam fel videót nemrégiben)

Nem szeret öltözni, és nem szeret felöltözve várakozni sem, pedig már nem is kerül rá annyi ruha, mint mondjuk 1 hónappal ezelőtt. Nem bírja magán a sapkát sem, ez most a legnagyobb problémám vele kapcsolatban. Egyelőre keresem azt a típust, amit nem vesz le azonnal. Javára legyen írva, hogy levétel után nem dobja el, hanem szorongatja és rágcsálja. 


 Így tartja a száját. Olyan vicces. Olyan kópé!!!!! Mezítlábas betyár:)

Imádjuk.

1 megjegyzés:

  1. Háromnegyed éves lett Marcika!:) Boldog Hófordulót a kis legénynek!!!♥

    VálaszTörlés