2013. április 26., péntek

Titkos névnap

Ami igazából nem úgy titkos, hogy mondjuk el senkinek, hanem úgy, hogy nem tudunk róla. Szerintem legalábbis igen kevesen tudják, hogy ma MARCELL nap van, mert a naptárban nem ez a dátum szerepel, hanem egy augusztusi és egy januári. De mi egyiket sem akartuk a kettő közül, mert az egyik túl közel van a szülinaphoz, a másik meg túl közel van a többiek szülinapjához meg a karácsonyhoz. Persze amikor ezt a nevet választottuk, akkor fogalmunk sem volt ezekről, mert itt már nem néztünk utána jó előre, nem úgy mint Máténál, akinél igyekeztünk olyan nevet választani, hogy viszonylag távol essen a szülinapjától. Harmadik gyereknél ez már nem volt elsődleges szempont, így utólag próbáltuk menteni, ami még menthető. 
Így amikor beütöttem a gugliba hogy mikor van Marcell nap, nagyon megörültem mert a fenti kettőn kívül van még egy rakattal, mindenki találhat közüle kedvére valót. Mi is találtunk, ezt a szép tavaszi napot, ami mára esik :)
Nyár óta azt mondjuk már régen elfelejtettem, hogy mikorra is esik pontosan, csak arra emlékeztem, hogy valamikor április végén van, talán.... Nagy szerencse, hogy pont tegnap esett le, hogy már igencsak április vége van, és így nem maradtunk le a MiMarcink neve napjáról:)

Na nem mintha nagy ünnepséget és ajándékhalmokat kéne elképzelni, koránál fogva nem is hiszem, hogy vágyna bármire is azon kívül amilye már egyébként is megvan, sütit meg ugye még nem ehet, de azért jó megemlékezni róla, hogy ma Őt ünnepeljük, és bár mindig extra adag pusziban részesül, de ma biztos hogy extraextra mennyiséget fog kapni, mert imádjuk!

Boldog névnapot KicsiMarci!

10 megjegyzés:

  1. Bea, pont ezekért választottuk mi is az aprilisi névnapot Marcelnek :))))))
    En MINDEN evben elfelejtem, most is csak azert jutott eszembe, mert anyukam tegnap telefonalt es elnezte a naptarat es mar tegnap megköszöntötte Marcelt :)))
    Boldog névnapot a Ti Marcelleteknek, nagyon huncut kislegény :))
    Szep hetveget!!! Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a köszöntést, és a TiMarceleteknek is legyen boldog névnapja!
      Nektek is jó hétvégét!
      Bea

      Törlés
  2. Boldog Marci napot a csöpp legénynek!

    VálaszTörlés
  3. Boldog Névnapot a Kis Marcinak!!! Extra sok puszit küldök én is!!!!♥

    VálaszTörlés
  4. Pannaa, Julcsi, Nektek is köszi:) puszik átadva.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog névnapot Marcinak! :)

    VálaszTörlés
  6. Utólagosan is sok boldog névnapot kívánok MarciÚrfinak, és azt kívánom, hogy mindig maradjon ilyen a mosolya! Egyszerűen imádni való!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Én meg Zitát puszilom névnapja alkalmából!

      Törlés