2012. december 10., hétfő

Vízilabdameccsen

Csütörtökön, amikor mentünk az úszásra, akkor láttam a plakátot, hogy szombaton Bvsc-Szentes vízilabdameccs lesz. Gondoltam, soha jobb alkalom nem lesz arra, hogy Máté meccsre menjen, rögtön mondtam is Ferinek, hogy mit szólna hozzá. Persze tetszett neki az ötlet. Régi vágya, hogy meccsre menjen a fiúkkal. A mérkőzés 17 órakor kezdődött, pont jó időpontban, hogy még beleférjen a déli alvás, és ne is legyen nagyon későn. Egy kicsit vacilláltunk, hogy milyen felállásban jelenjünk meg, és végül úgy láttuk a legjobbnak, ha csak Feri és Máté megy, mert Milánt még nem kötötte volna le szerintem, és ő simán elbóklászott volna, ha elunja a dolgot. ( ezt csinálja akkor is, amikor úszni visszük Mátét, örökké elcsatangol, aztán tizenévesforma lányokkal szórakoztatja magát) Szóval csak ketten mentek, így aztán igazi nagyfiús program lett belőle. 

Feri szerint tetszett Máténak, bár a második negyed után már elfáradt, és lefeküdt a padra:) De addig nagyon érdeklődő volt. 
Amikor hazaértek fülig ért a szája, és nagyon boldogan mesélte, hogy vízilabdameccsen voltak, és képzeljem el, 3 szünet is volt! Aztán kiderült még, hogy kék sapkában játszottak a szentesiek, fehérben pedig a bvsc-sek, a bírók pedig a parton voltak. Azt hogy ki nyert, azt viszont nem tudta megmondani:) A Bvsc egyébként, de ők a Szentesnek szurkoltak. 


6 megjegyzés:

  1. Ó de szépek lettek a fotók!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett az új profil!
    Legközelebb Szentes nyer:-)Bár mi most a keresztfiunk miatt a BVSC-nek szurkolunk, ott tanulja a foci alapjait;)

    VálaszTörlés
  3. Így születnek a nagy sportemberek... először nézőként vesznek részt. :) Aztán kedvet kapnak... és aztán...

    Nagyon-nagyon szép az új háttér, és a profil-fotód is valami szuperjó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is bánnám ha legalább egy fiamból vízilabdás lenne :)

      Törlés
  4. dejók lettek a műtermi fotók! ♥ mutatsz még belőlük? :)(és desokan vagytok :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mutatok majd még, persze.
      Néha úgy érzem TÚL sokan is vagyunk:) pl. amikor már a sokadik mosás-teregetés fázison vagyok túl ;-)

      Törlés