2012. június 19., kedd

Segítenek

Olyan érdekes, hogy Máté (és Milán is egyre jobban), ha valami ház körüli teendőről van szó, legyen az bármilyen szerelés, vagy kerti munka, akkor annyira bezsong, hogy az utolsó pillanatig titkolni kell előtte, hogy lóg a levegőben valami, mert különben addig nyüzsög a nyakunkon, amíg meg nem csináljuk. 
Bezzeg a játékpakolásnál nem ilyen lelkes egyik sem, tegnap megint kikerült a teraszra egy jó nagy szatyor ezmegaz, pedig pont tegnap délelőtt engedtem meg nekik, hogy a két héttel ezelőtti pakkot behozzák. De most nem ez a téma.
Szóval nagy bütykölősek:) A hétvége pedig igencsak a kedvükben járt, mert először segíthettek Apának megszerelni a fürdőszobacsapot, majd laza csuklómozdulattal összecsavaroztak egy fürdőszobapolcot. Ezt a fajta szerelést nagyon szeretik, ilyenkor szerintem nálunk a legnagyobb az egy négyzetméterre jutó ezermesterek száma:)

Amikor pedig már nem volt olyan tűző a nap, akkor még füvet is nyírtak. Milán a játékfűnyíróval nyomult, Máténak pedig motoros fűnyírója van, amolyan ipari. És amikor Feri üríti a tartályt, akkor ők is szépen kiürítik a maguk képzeletbeli füvestartályát:) Olyan viccesek:)

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése