2012. június 28., csütörtök

32-es uh

Ma délelőtt került rá sor, miután egy bő órát ücsörögtem az ultrahangozó előtt a soromra várva. (pedig időpontom  volt, mint mindenki másnak, szóval nem tudom hol csúszott el a dolog) Először nem aggasztott, mondjuk később sem nagyon, csak épp annyira, hogy már nem volt kényelmes az ülés, az állás meg azért nem mert már alig kaptam levegőt, mert a szomszéd szobába várók szép lassan elkezdtek gyülekezni és hipphopp tele lett az az amúgy is picike hely különböző korú öreg nénivel, akik azt a jellegzetes szappan és izzadságszag keverékét ontották magukból. Szóval a végére már nagyon nem esett jól a várakozás, és már épp azon gondolkoztam, hogy hagyom a fenébe az egészet, és hazamegyek, amikor mondta a hölgy, hogy a következő már én leszek. Juhéééé, akkor most már kivárom! Kivártam. 
Így végül kaptam egy közepesen alapos vizsgálatot, ami tulajdonképpen alapos is lehetne, mert mindent megnéztek, megmértek, csak közben baromira nem velem foglalkoztak, hanem azzal, hogy a menzán a mai ebéd, meg hogy mennyire rosszul főznek, és lehet hogy inkább mégsem oda mennek, hanem máshová. És valahol a meggyleves meg a sülthús között azért elhangzottak a mért paraméterek, amik teljesen jók, megfelelnek a az adott hétre előirányzottaknak, a magzatvíz és a köldökzsinóráramlás is tökéletes, és hogy mellesleg még mindig fiú, és még mindig köszöni szépen, de nem kér a külvilágból, mert a kezét kitartóan az arca előtt szorongatja. 
Itthon aztán gyorsan megkerestem Milán hasonló korú adatait, (közben pedig valamit elnyomtam a sablonszerkesztőben és nem is sikerült az eredeti színvilágot visszaállítom), és megállapítottam, hogy átlagban ugyanolyan méretekkel rendelkezik Simikirályfi, mint a bátyja, kicsit kisebb a buksija, de kicsit hosszabb a combja, ÉSSSSSS hatalmas pocakja van:))) Haspók lesz, én mondom.

BPD(koponya haránt átmérője): 79mm
OFD(koponya hosszanti átmérője): 105mm
AC(pocakkerület):303mm
HC(buksikerület):292mm
FL(combcsont): 63.1mm
Becsült súlya: 2173g 
Keresgélés közben pedig rátaláltam a Milánkori 32 hetes pocakfotómra is, bár nem akadtam volna rá.... iszonyat durva, hogy a mostani 32 heteshez képest akkor szinte semmi hasam nem volt!!!!! Érdekes, hogy akkor is sopánkodtam, hogy milyen nagy. Pedig ha tudtam volna akkor azt, amit ma tudok:))))) Na mindegy. Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy meddig fog még nőni. Lehet, hogy a végén úgy kell kiemeltetni tűzoltókkal az ablakon.

2 megjegyzés:

  1. ...és még a falból is ki kell vágatni majd ;)
    Szerintem nem lesz gond, nem nő tovább, csak ameddig a bőre engedi :D (meg a tiéd)
    Oké lesz minden :)
    Hát még hogy a kajáról beszélnek, én már rosszul lettem volna, ilyenkor már mindig bajom volt, ha ilyen téma került elém, a savamtól végem lett volna rögvest.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A falvágást azért jó lenne megúszni:)
      Úgy látszik nekem ez a kajatéma jutott... amikor Milán született (dec.30.), akkor meg a disznótoros volt a téma.

      Törlés