2011. augusztus 8., hétfő

Garázsfestős

Kétségtelen, hogy nincs annál jobb és izgalmasabb játék, mint Apa körül sertepertélni, miközben ő a garázst javítja/ javítaná. Mátét 6 lóval sem tudtam volna onnan elrángatni, mindenképp segíteni akart. Milánt pedig Mátétól nem lehetett elrángatni. Így aztán mindenki segített Apának:) És ezért a garázs még mindig nincs kész:)
Milán még bevette, hogy a sarazás is segítség, és amíg én  a garázskaput festettem, Feri pedig a falat vakolta, addig jól elvoltak egy gödör sárral. Köszönhetően a mindennapos esőzésnek sárból aztán nincs hiány, de azért néha-néha újratöltötték a gödröt egy-egy locsolókannányi vízzel.
Az eredmény szemetgyönyörködtető:
Mátét már nem lehet bepalizni, ő pontosan tudja mi az igazi segítség, így miután Milán nyakig sárosan önként és dalolva belegyezett, hogy felmenjünk, Máté festhetett Apával, így téve magát hasznossá.  Az egész garázst ő festette körbe az ő magasságáig!!!!! Baromira élvezte, és este nagyon büszke volt, hogy apával festett:)
Olyan aranyos ilyenkor, amikor ilyen nagyon lelkes!!!! És jön, hogy menjek, nézzem meg, és mutatja, és meséli, hogy mit hogy csinált, imádom:))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése