2011. július 11., hétfő

Strandolós

A hétvégi brutálhőségben mi mást is tehettünk volna, minthogy a strandra menekülünk. Persze csak alvás után, és 4 után merészkedtünk ki, és bő 2 órát voltunk ott, de így is sikerült kicsit lehűteni magunkat a 30 ill. 60 cm-es gyerekmedencében, és a fiúk is nagyon élvezték.
Kézenfogva vonultak be a strandra, és amikor Máté elengedte Milán kezét, akkor Milán egy lépést sem volt hajlandó tovább jönni:) Úgy szeretem, amikor ilyen nagy köztük az egyetértés!!!!
Úszófelszerelésben:

Milánnak először voltak ugyan fenntartásai, hogy kell-e ez neki, és a lépcsőn ücsörögve, tisztes távolból szemlélte a pancsoló gyereksereget, de aztán megjött a bátorsága, és aztán már nagyon élvezte, mikor már a parton voltunk, akkor is mindig a medence felé vette az irányt.
Máténak eleinte furcsa volt a karúszó, most volt ilyenje először, és amíg Milán nem tartott igényt az úszógumijára, addig ő duplán bebiztosította magát, de aztán megszokta, meg hát amúgy is leért a lába, szóval nagy baj nem lehetett. Neki nagyon tetszett a medencébe tett kiscsúszda, csúszott vagy 100-at:)

Jól éreztük magunkat. És bár még mindig hőség van, és mehetnénk strandra, de annyira azért nem vagyok bátor, hogy egyedül menjek ki velük. Majd itthon lubickolunk, és bemelegítünk a balatoni nyaralásra:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése