2011. július 4., hétfő

Rózsaszín

Az idei nyár színe Máténál egyértelműen a rózsaszín:)
A rózsaszínű fagyival kezdődött minden. Akármikor, és akárhányszor térünk be egy fagyizóba, ő mindig rózsaszín fagyit kér. Az íze az mindegy, lehet meggyes, málnás, epres, csak a színe a fontos.
Aztán következett a rózsaszínű fogkefe, ami nélkül nem volt hajlandó távozni a boltból. Próbáltam rábeszélni a megszokott kék-zöld kombinációjúra, de nem és nem, neki a rószaszínű kellett, így gondoltam, ha csak ennyi kell a boldogságához hazavisszük. Azóta ezzel mos fogat.
Aztán egyik esős délután a teraszon ragadtunk, és aszfaltkrétával rajzolgattunk hogy teljen az idő. Természetesen Máté a rózsaszínt választotta, majd nagy lendületében a katicabogarat is erre a színre festette ki.
Enni is csak a rózsaszínű műanyag tányérból (esetleg még a narancssárgából) hajlandó újabban, ami igazából inkább pink, de meggyőztem, hogy az sötétrózsaszín, mert az hogy nekünk nincs rózsaszín tányérunk, az száméra elfogadhatatlan .
Zavarni éppen nem zavar, inkább viccesnek találom, hogy két fiúgyerekkel a háztartásunkban egyre szaporodnak a rózsaszínű tárgyaink. És csak remélem, hogy még  valahol a rózsaszín HK-s trikó előtt megállunk, és valami más színre fogunk váltani.
Azon is gondolkoztam, hogy mi válthatta ki Mátéból ezt a fajta rajongást, és arra jutottam, hogy biztos az ovi miatt van. Merthogy itthon, mivel férfiuralom van, nemigen találkozik rózsaszínnel, mert én sem vagyok egy nagy rózsaszínes. És amikor bekerült oviba a kislányok gondolom javarészt ebben vannak, és ez neki újdonság. Aztán majd gondolom lecseng. Addig meg jókat mulatunk rajta:)

Ui: ÉS vajon tud-e még valaki egy olyan bejegyzést írni, amelyikben többször szerepel a rózsaszín szó, mint ebben????)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése