2010. július 5., hétfő

Begyulladtam

Két gyerekkel a hátam mögött persze hogy olvastam már a mellgyulladásról, de ezideáig nem sikerült megtapasztalnom, milyen is ez valójában. Hát most sikerült!
Tegnap dél körül már éreztem hogy valami nem stimmel, de akkor még nem gondoltam semmi rosszra. Aztán estére olyan duzzadt, fájós lett a jobb mellem, hogy csak na.
Az internetes továbbképzésem eredményeképpen kiderítettem, hogy nem mellgyulladásom van, még, mert még nincsen lázam, sem influenzás tüneteim, hanem egyszerűen csak tejcsatorna elzáródásom. Juhé!
A kezeléseket illetően legtöbb helyen azt olvastam, hogy meleg zuhany, közben óvatos masszírozás, és szoptatni-szoptatni-szoptatni, és elmúlik magától. Szoptatás előtt meleg borogatás, majd a szoptatást mindig a fájó mellből kezdjük, lehetőleg úgy hogy a gyerek álla a csomó felé essen. (mi van? most lógassam fejjel lefelé? )Ha nem múlik , akkor antibiotikumos kezelés, ha még durvább a helyzet, akkor azt már nem is olvastam inkább el. (a kedvencem az, hogy azt mondja, pihenjek sokat, feküdjek feltett lábakkal, hehehe)
Túl vagyok egy brutálfájós éjszakán. Egyelőre a helyzet nem javul, szerintem. Még mindig duzzadt, csomós, és érzékeny a jobbom.
Találtam homeopátiás szereket, de egyelőre nem tudom eldönteni, hogy melyiket is kéne nekem szedni. Mihelyst emberi idő lesz, felhívom a védőnőt, hátha tud érdemben segíteni, de ha valaki olvas, aki esetleg ért hozzá, szívesen veszek bármilyen jótanácsot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése