2010. május 20., csütörtök

Vendégségben Nellikénél

Tegnap délután autóba pattantunk, ugyanis a Kékszemű és a névnapos Barnaszemű vendégségbe volt hivatalos Nellikéhez.
Matyi annak ellenére, hogy járt már ott, igen csendes demóverzióban indított, nézelődött, felmérte a terepet, majd lenyomott 2 szelet fincsi sütit és egy pohár baracklevet, és ez megadta neki a kezdő lökést. Nelli jó házigazda módjára felsorakoztatta az állatkertjét, és néhány kuriózumnak számító autót is bevetett, mint pl. a kukoricasilózót, (azt hiszem), és ez már bejött Matyinak nagyon. Majd előkerült egy rózsaszín csodaroller, és megindult a nagy rollerbajnokság végig a lakáson. Ahhoz képest, hogy Matyi még nem találkozott rollerrel egész hamar ráérzett a technikájára,  és Nelli is nagyon gondosan segített neki, igaz, nem tudott úgy száguldani, mint Nelli, inkább a szűk helyeken lavírozott nagyon ügyesen. Úgyhogy a verseny győztese a hazai pálya előnyeit kiélvezve természetesen Nelli lett:)
Ezalatt Milán még az udvaron ráaludt a szereplésre, de hát ez volt neki a premierje, hagytuk had pihenjen. (főleg, hogy indulás előtt kicsit necces volt, mert leadott egy 2 órás blokkot nyűglődésből) Ébredés után viszont tágra nyitotta nagy szemeit, és elvarázsolta vele a csajokat.


Aztán szerencsére egy kicsit ki tudtunk menni a levegőre, hogy megfuttassuk a 2 éveseket. Kint aztán volt minden, móka és kacagás, és egy kis sírás is, amikor Matyi arca találkozott a hintával, de hát ilyen a legjobb családban is előfordul. Addig volt csak nagy a dráma, amíg Nellikétől nem kapott egy vigasztúrórudit. Bár amikor megérkezett értünk Papa, akkor azért még látványosan szorongatta a zsebkendőt a már régnemvérző szájához, itthon pedig a "milyen volt Nellikénél "kérdésre rögtön azt válaszolta, hogy "sírtam".  Mára viszont már el is felejtette, hogy tegnap megsérült:)
Szóval volt nagy kutyaszelidítés, és simogatás:
Aztán a Fiatalok látták, hogy a sok esőnek köszönhetően kicsit megnőtt a fű, így igyekeztek hasznossá tenni magukat, és előkerült a fűnyíró meg a talicska, amivel végül egymást kergették.
Szuper délutánunk volt, gyorsan eltelt, de remélhetőleg folytatódik majd Matyi háza táján, hogy végre ő is kiélvezhesse a hazai pálya előnyeit, és megmutassa, hogy vendégségben ugyan tud viselkedni, de otthon....?????

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése