2010. május 11., kedd

Milán "beszél"

Mikor Matyi olyan idős volt , meg még kisebb, mint most Milán, akkor megengedhettem magamnak azt a luxust, hogy akár órákon át ücsörögjek mellette az élesre állított gépemmel, és lessem minden mozdulatát, mosolyát. Nem véletlenül van Matyi kisgyerekkoráról több ezer kép és videó, ezek legjobbjai 3 albumot töltöttek meg, és figyelnek a polcon.
Milánnal már nehezebb a helyzet. A lelkiismeretemmel örök harcban állok, mert számolatlanul is tudom, érzem, hogy sokkal kevesebbszer kattintgatom, a videókon pedig előbb-utóbb nem ő lesz a főszereplő, hisz van egy nagyobb-erősebb-zajosabb bátyja, aki egyelőre még nem hagyja őt érvényesülni.
Másrészről pedig ha épp nyugi van, és lehetne Milkát is videózni, akkor vagy nem csinál semmi érdekeset, csak néz ki a fejéből, vagy ha igen, akkor a kamera látványától teljesen leblokkol, és megintcsak nem csinál semmit.
Azért én kitartóan próbálkozom... az eredmény kb. kétszer annyi kukában kikötő videó, mint a valódi érték.
A most következő sem az igazi, de még az értékelhető kategória, mert mégiscsak sikerült elcsípnem egy mosolyra húzódó szájacskát, és néhány Milánszót, igaz csak oldalról videózva, mert szemből teljesen reménytelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése