2009. november 19., csütörtök

Szerel

Matyi tegnap segített apának cipős szekrényt összerakni. Azt már régóta tudjuk, hogy ezek a lapraszerelt cuccok Matyinak nagyon bejövősek, bármit vettünk, amit aztán itthon kellett összeszerelni, azt mindig is imádta. Csak eddig igazán nem a munka része érdekelte nagyon, hanem az, hogy széthordja az elemeket,és hogy eltüntesse a csavarhúzót. De tegnap nagyon ügyes volt, ha Apa mondta neki, hogy melyik csavart hová tegye, akkor odatette, hozta  a következő ugyanolyat, szóval annyira nem volt hátráltató tényező. Na jó... ha épp nem volt feladata, akkor minden lyukat betömött valamilyen csavarral, de olyan ügyesen illesztgette a helyükre őket, hogy csak néztem. 
Negatívumként azért meg kell jegyezni, hogy helykitöltő hungarocellt miszlikbe tördelte a szőnyegen... Apának biztos egy élmény volt összeszedni:)
Úgyhogy eddig is benne volt az agyamban, hogy valamelyik közelgő ünnepére esteleg egy barkácskészletet kap, de most végképp. Most bújom is a netet, hogy mik vannak, és találtam is olyat ami tetszik, és az ára sem übersok, mert nagyon drágát feleslegesnek tartok, mert lehet, hogy két hétig lesznek meg az elemek, aztán valahová eltűnnek.  Szóval valami ilyesmi biztos, hogy rákerül Matyi egyre bővülő kívánságlistájára, amit én írok, hehehe:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése