2008. augusztus 8., péntek

Szombathelyen

Telnek a napok, gyorsabban mint szeretnénk. Máté igazán jól viseli a nyaralást, bár ha megyünk valahová, akkor inkább kenguruzni szeret, a babakocsit csak akkor ha épp aludni akar. De szerencsére a méregdrága kengurunk megérte az árát, így nincs semmi probléma. Sokszor Feri mondja, hogy ne is vigyünk kocsit, majd Ő viszi Matyit. (Szerintem élvezi az elismerő pillantásokat:) Matyi egyébként nagy kujon, mindenkit meghódít, egy nap 4-5 "csajt" is felcsíp, az uszodában, a múzeumban, az étteremben, mindenhol akad egy-két trófea. Persze a hódítások nagyobbik része az idősebb korosztályból való, de ez Őt nem zavarja, úgy látszik az érettebb nőket szereti.
Sok mindent láttunk már, szinte mindent ami egy alig 8 hónapossal megnézhető, leginkább szabadtéri programjaink vannak, a múzeumok bezártságát igyekszünk elkerülni, ott nem biztos, hogy jó szemmel néznék Matyi kurjongatásait. Kirándultunk Kőszegen, volt egy kis erdei séta, mára van még egy nagy játszóterezés, és egy skanzen, esetleg egy arborétum, bár délutánra esőt mondanak.
A "fárasztó" nap végén jól esik egy kis uszoda, szauna, rendszerint felváltva kényeztetjük magunkat, de már kialakult egy jó kis rendszer, ami alapján működünk. Kár, hogy holnap már mennünk kell, már épp kialakult az otthonos káosz a szobánkban, de nem baj, mert holnap indulunk, és új kalandok várnak ránk:)
Néhány kép itt látható.



Skanzen

A hotel előtt

Pihi





 Kőszegen:






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése