2022. március 26., szombat

Bicajjal

 Annyira jó volt, hogy a héten már igazi tavasz volt!

Feri 3 napot Csehországban volt, ami annyiban változtatta meg a napi rutint, hogy nekem kellett Marcit vinnem reggel, Milánt pedig egyszerűen kapun kívülre tettem.

Ennek apropóján, jó alkalom volt, hogy végre kipróbáljam a bringával munkába menést. Sajnos ez csak szerdán és csütörtökön kivitelezhető egyelőre, mert ekkor nincs Marcinak délután semmije. De ez is több, mint a semmi. Ennek kell most örülni. 

Szóval 2 nap bicajjal mentem, és annak ellenére, hogy az útvonal egyes részein olyan az út, mint amit tankokkal szántottak fel, szóval még keresem az ideális bicikliutat, de nagyon-nagyon élveztem, hogy nem kell a buszhoz igazodnom, és még 10 percet spórolok is a időn. 

Sajnos a köv. hétre esőt mondanak, ami ha valósággá válik, akkkr az keresztülhúzza a heti bringaadagomat, de hátha nem.



5 megjegyzés:

  1. Én pénteken pattantam bringára, jó volt, bár reggel még fázik az arcüregem, kellene egy amolyan bankrabló maszk. 😆😆 Mennyit tekersz, mire beérsz dolgozni?

    VálaszTörlés
  2. Marci suliba menésével együtt 7 km, és kb. fél óra tekerés.
    Közvetlenül otthonról csak 5 km lenne, vagy ha a susnyáson és a vasúton keresztül mennék, akkor csak 3. De inkább körbemegyek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az már jó kis hossz. Nekem pont a fele, 3,5km, negyed óra kb. Egy tempóban tekerhetünk. :) Érdekes, hogy hazafelé mindig gyorsabb vagyok. Nem is értem. :) :)

      Törlés
    2. Én nem vagyok egy gyors bicikliző, az út minősége sem alkalmas egyébként a gyorshajtásra, meg forgalomfüggő is. A vasútmenti kitaposott ösvényen, légvonalban nekem is csak 3 lenne, de nem vagyok egyelőre ennyire vakmerő :-)

      Törlés
    3. Nekem nem sok választásom van, vasúti híd, iparterulet, de ha tehetem, kerülök, csak biztonságosabb és madarfüttyösebb legyen az út. Az a tuti. 🙂

      Törlés