2017. január 7., szombat

Hiú ábránd

... volt csupán, hogy majd Marci ép bőrrel megússza ezt a betegségdömpinget, ami mifelénk tombol újabban. A hányós-hasmenősből szerencsére kimaradt, de ezt a lázas-torokgyulladást már nem úszta meg. 
Tegnap délután már ő is köhögött, lázas volt, és nyafogósan kínlódott. Aztán egész éjjel alig tudott aludni, először azért mert rázta a köhögés, aztán meg azért mert rázta a hideg. Szinte egész éjjel lázas volt, nem olyan eget verő volt a láza, mint Milánnak, de olyan 38-38.5 között ingadozott csillapíthatatlanul. Reggelre lett már csak valamivel jobb. 
A délelőtt egy jelentős részét az ügyeleten töltöttük, ahol kaptunk jótanácsot, meg némi gyógyszert. Nem kapott antibiotikumot, csak cataflam cseppet. Lehet, hogy ügyeleten nem is írnak fel ilyesmit? egyszer jártunk még ezen kívül itt korábban, de akkor is cataflam cseppet kaptunk emlékeim szerint... 
Remélem ma estére már kicsit helyrerázódik. 

Addig meg harmadjára nézzük az aktuális új Marcikedvencet, a Kis kedvencek titkos életét. :-)
Pár hete, még a szünet előtt ígértem meg Marcinak, hogy majd megnézzük, amikor rákattant a kis padtársának a fimben szereplő kis barna kutyájára. Akkor mondta a kislány, hogy az a kutya nem akármilyen kutya, hanem ennek a mesének a hőse. Na pont ennyire vagyunk mi képben az éppen futó mozifilmekkel, hogy nekem ez teljesen új infó volt, úgyhogy itthon rákerestem, letöltöttem, és most jutottunk oda, hogy megnézzük. 


És mivel két nap alatt ez a második olyan bejegyzésem, hogy ülünk a tévé előtt és bambuljuk, hát csináltam egy "ezt nézzük" cimkét. Úgy látszik, ez egy ilyen év lesz...

1 megjegyzés: