2014. február 18., kedd

Szülinapos hétvégék

Már nem csak a december szól nálunk a szülinapozásról, hanem a február is, merthogy az elmúlt két hétvégén is szülinapot ünnepeltünk, az ország két végében. 
Először Csongort és Lórikát ünnepeltük. Csongort, a nagy 3 évest, a kisóvodást, és Lórikát, akinek 1 gyertya égett a tortáján.

Az ünnepeltek
Az Egygyertyás
A Nagyfiú
Tortaevők
A mindjárt kiscsoportos


MarciÚr zebraháton
Az utcák legújabb réme :)
A múlt hétvégén pedig Szentesen ünnepeltünk. Júlia néni 80. születésnapjára összegyűlt a család apraja-nagyja. A fiúk e jeles alkalomból ünneplőbe öltöztek, és bár az öltözékük a képen még hiányos, mert Marcin nincs nyakkendő, a Nagyokon pedig zakó, de valahogy így festettek:

Egész jóvágásúak, szerintem :)  Jó kis testőrségem lesz néhány év múlva!
Milán rém boldog volt, hogy ő is kapott egy zakót.

Az ünnepséget egy étteremben tartottuk. Marci előző éjjel szokás szerint csak módjával aludt, és habként a tortán Milánt is jópárszor felébreszette, majd reggel fél 6-kor általános riadót fújt. Szóval mindenre fel voltam készülve, hogy Marci majd darabjaira szedi az ünnepi asztalt, és atomjaira az ebédet, de végül egész konszolidáltan viselkedett, és egy jó nagy tányér leves után még elaludni is hajlandó volt.

A Nagyok eleinte nagyon meg voltak illetődve, és nagyon visszafogottan viselkedtek, de mire az ebéd javarésze a pocakjukba került, ők is magukra találtak. De még éppen nem szedték szét a berendezést (azt az egy rozoga kisasztalt leszámítva), és még időben leléptünk, mielőtt nagyon túlpörögtek volna. A túlpörgést így már csak otthon (Papáéknál) prezentálták, zárt körben. A hazaúton pedig aludtak, mint a bunda. Még Marci is :)
Kandallót néznek
Az Ünnepelt


2 megjegyzés:

  1. És megint egyenruci!!!!! Imádom! Egyszerűen álomszépek, ezek pasik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) nagyon szeretem, amikor ilyen kis elegánsak :)

      Törlés