2014. február 12., szerda

Görkoris-kismotoros videók









5 megjegyzés:

  1. SZuper jól nyomják :))) Hát igen, Milánnál annyira kijön, hogy milyen jó dolog is egy nagyobb testver, aki huzza es aki miatt mindent elöbb tanul meg :)) Batyameknal a ket idösebb fiu 13 es 11 evesek, a kicsi 2, de olyanokat csinal, mint mas 4 evesen :))) Pusszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máté és Milán borzasztóan húzzák egymást, és ezt már a gyerektornás Orsi néni, meg az úszóedző András bácsi is mondta, hogy nagyon előnyükre van, ha együtt, de mégis kicsit egymással "versenyezve" kell dolgozniuk. Máté koránál fogva jobb és ügyesebb szeretne lenni Milánnál, és persze az is. Milán viszont nem könnyíti meg a dolgát, mert ő meg nagyon ügyes, és ő is azt és úgy szeretne mindent csinálni, mint Máté. Szóval nagyon inspirálják egymást.

      Törlés
  2. Nagyon ügyesek!!!
    Hú, azért bátor csaj vagy Te Bea, egyedül három gyerekkel, három járművel elindulni, bevallom irigyellek érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem olyan nagy kunszt, jól bevált útvonal. És most még könnyű is volt, mert a görkorikat csak beraktam a babakocsi aljába, a motort meg ráakasztottam. Ha a nagyok bicajjal jönnek, akkor már keményebb, mert ők ugye előre mennek a bicóval, én meg loholok utánuk. :) De legalább nekem is megvan az edzés.

      Törlés