2011. június 10., péntek

Másik 7

Diustól kaptam felkérést, hogy írjak 7 dolgot magamról, és most hogy az imént olvastam Eriberi hetesét, eszembe is jutott, hogy még tartozom ezzel. Egyszer már írtam 7-et, és ahogy most visszaolvastam az akkori hetem többé-kevésbé ma is megállja a helyét. Most megpróbálok újabb héttel előrukkolni, hátha tudok még valakinek újat mondani.
1. Takaró és kispárna mániás vagyok. Még nyáron a legnagyobb hőségben is takaróval alszom, max. fölé fekszem nem alá.  Amíg nem voltak gyerekeim, addig a kispárnámat többnyire magammal vittem bárhová, most már van annyi csomagunk, hogy ezt ne tegyem.

2. Nem vagyok sem konyhatündér, sem házitündér, és még az anyák gyöngye sem, sajnos. Nem mondom, nem bánnám, ha 3 közül legalább az egyik tudnék lenni.

3. A 2-es pontot alátámasztja, hogy borzasztóan utálok fürdőszobát takarítani, és ablakotpucolni. Ennek ellenére szoktam.
4. Ellenben vasalásmániás vagyok. Ami ugyan a vasalandók kupacán nem látszik. Vasalás közbe szoktam relaxálni, gondolkodni, világmegváltó ötletekkel előrukkolni, és újabban nyelvet tanulni.

5. Sosem párosítok zoknit.
6. Nincsenek álomúticéljaim, bárhová bármikor szívesen megyek, de egyszer BIZTOS, hogy végig fogunk autózni egy nagy böhöm nyitott tetős amerikai autóval a Route 66-en, és bőgetni fogjuk a zenét. Vannak időszakok, amikor sokat beszélünk erről.
7. Vérciki, de még mindig nézem a Barátok közt-et, hacsak tehetem.

Mivel kicsit el vagyok maradva a blog olvasásával (is), így fogalmam sincs ki az aki már kapott ilyet, de azért szívesen olvasnám, Popianyu-Erika, Hencsi,  és Pannaa 7 dolgát:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése