2010. augusztus 12., csütörtök

Álldogálva

Nem hiába a kitartó lábfeszítés és ülninemakarás, a kemény munka meghozta az eredményt Milánnak, hétfőn ugyanis teljesen váratlanul állásba húzta fel magát a dvd játszó előtt. Én csak hátulról néztem, ahogy megközelíti a szekrényt, és még gondoltam is magamban, hogy na ez is olyan mint a bátyja, hogy csak a műszaki cuccok érdeklik, és egyszer csak hopp, talpra szökkent. Én meglepetésemben meg sem tudtam szólalni, Matyi bezzeg fél napig azt harsogta, hogy Miján felállt!
Aztán tegnap már a kanapé mellett is felállt, úgyhogy este, mikor Apa hazaért gyorsan lencsevégre kaptuk a kis bizonytalanlábon állónkat, mielőtt még túl nagy rutint szerezne benne, és a remegő kis térdei nem maradnának meg az utókornak. A felvétel persze nem lett tökéletes, mert ott, ahol jól lehet állni, ott nem akart, csak a kanapé karfájánál, ahol azért nem annyira látványos.


Sokkal inkább áll azon a képen, ami készült mikor épp a függönyt próbálja leszakítani karnisostól. A kép egyedüli szépséghibája, hogy hősünk csak hátulról látható, így a kis örömmámoros pofiját csak én láthattam, aki oldalról bepislantott a színfalak mögé.
Aztán most eszembe jutott, hogy minő véletlen, hogy Matyi első felállásainak egyikét is éppen ebben a ruhadarabban sikerült megörökíteni. Lehet, hogy a ruha teszi?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése