2007. július 11., szerda

Fórumos

Olvasom a fórumot, nem rendszeresen, de azért ha van időm felkeresem a sorstársaimat. Eleinte írtam is, de meguntam, mert sok olyan dologról beszéltek, ami akkor abban a stádiumban engem nem érdekelt, sőt még most sem. pl. babakocsi vásárlás. Most épp a kilók a fő téma. Azt hiszem eddig szerencsésnek mondhatom magam, mert mert eddig + 1 kg-nál tartok. Engem már ez is megrémisztett, de amiket olvasok, hogy ezek a lányok már 4-5 kilót is híztak, hát ez elég rosszul hangzik. Jó, van aki 2 héttel előrébb van, mint én, de van aki ott tart, sőt van aki ott se mint én. Na de lényeg, hogy egyelőre tartom magam. Pedig nem figyelek kifejezetten arra, hogy mit eszem és mennyit, de ezek szerint korábban is jól táplálkoztam. (Tudnám, akkor miért nem voltam bombanő).
Most már mindenki a nemi kérdést feszegeti, hogy fiú, lesz vagy lány. 2 hét múlva kiderül, addig mi Fecsónak hívjuk, csak hogy legyen neve a gyereknek:)
Másik, hogy mozog-e már. Erre én mindig mondom, hogy persze, hogy mozog, csak én még nem érzem. De szerintem 2 hét múlva már azt is érezni fogom. Ez jobban izgat, mint hogy fiú lesz-e vagy lány.
Kettőt kell aludni és megyünk Vicához:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése