2005. november 11., péntek

Visszamenőleg

Kicsit zsufi volt az elmúlt hetem, ezért is nem néztem a blog felé. Múlt szombaton Marni meghívott bennünket vacsorázni, mert Magyarországon volt az apukája, aki egyébként egy nagyon vicces ember. Utólag derült ki, hogy a vacsora a Váci utcában lesz a Fatál étteremben. Hmmm. Kicsit beparáztunk, hogy mi van ha nekünk kell fizetni, ezt nem igazán engedhetnénk meg magunknak, de elmentünk, és végül nagyon jó volt. Egyébként nem is volt annyira drága a hely, de az is lehet, hogy felkészültünk a legrosszabbra.
Aztán vasárnap nálunk volt vendégség, Jancsiék jöttek, aki időközben Zoli lett, a kis Petyussal. Petyusnak most volt az első szülinapja, és rém szórakoztató. Nekem valószínű ismét sikerült megsértenem a Krisztát, akaratomon kívül, mert újra megjegyeztem, hogy szerintem kicsit sokat eszik a gyerek. Pedig már százszor megfogattam, hogy a gyerekkel kapcsolatos véleményemet véka alá rejtem. Az emberek nem szeretik, ha elmondjuk a véleményünket a gyerekükről. Persze imádom Petyust, mert egy tünemény, de akkor is sokat eszik.
És eljött a hétfő, és vele együtt a banki kálváriánk. Hihetetlen a magyarországi banki ügyintézés. Egyik bankból küldenek a másikba, aztán kiderül, hogy ott is meg lehetett csinálni amit akartunk, csak gondolom az ügyintézőnek könnyebb volt, hogy elküldött. Egyébként meg totál káosz. De nem is akarok erre gondolni, mert felmegy bennem a pumpa.
Kedden végre újra láttam Erikát és Vicát, és beültünk a westendbe. Erika nagyon odavan érte, én nagyon gyűlölöm, és nekem úgy jött le, hogy Vicának sem ez a favorit. Mindegy! Végülis nem volt olyan rossz, a fej-és fülzúgást leszámítva, és azt hogy szerintem az Erikát is megsértettem. Úgy látszik ez most egy ilyen hét, mindenkit sikerül megsértenem, pedig igazán nem szeretnék senki megbántani.
Tegnap munkahelyi sörözés volt, időnként rendezünk egy csoportos ivászatot, ami egészen jól szokott sikerülni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy fiatal, laza társaság tagja lehetek.
A munkakeresésem nem nagyon halad, nem sok lehetőség van a piacon. De minden nap nézem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése