2024. február 20., kedd

Júlia néni 90

Kicsit bedarált minket a február, a múlt héten, meg az előtt szülői értekezletek voltak sorra, jól eltelt velük az idő. 

De a hónap fő eseménye igazából az volt, hogy Feri nagynénje, Júlia néni 11-én töltötte be a 90-dik évéta, mit jól meg is ünnepeltünk. Volt persze városi ünnepség is, ment a polgármester, meg a képviselő, meg a nemtudomkik köszönteni a lakásába, ahogy azt kell. Címlapfotó jelent meg róla a városi újságban. 



Aztán mivel 11-e pont vasárnapra esett, és szerencsére senkinek nem volt semmilye aznapra, így vasárnapra gyorsan leugrottunk egy ünnepi ebédre. 





 

Aztán most vasárnapra Feri unokatestvéréék rendeztek egy családi ebédet, itt Budapesten. Meglepetésbuli volt, Júlia néni nem tudta, vagy ha tudta is, azt nem sejtette, hogy itt megint fel fogunk bukkani. Jól sikerült ez az ebéd is. És még a fiúk is teljesen jól viselték, pedig inget kellett venniük :-) 

Erről az eseményről még nincs képem.

Azért 90 év nem semmi... elképzelni és kimondani is nagyon sok, és sajnos keveseknek adatik meg.  És  ahhoz képest, a 90 év ellenére Júlia néni még nagyon aktív és tevékeny. Reméljük még sokáig süti nekünk a sajtos rudat és a szülinapi tortákat. 

4 megjegyzés:

  1. Ami először eszembe jutott a képek alapján, hogy jól néz ki Júlia néni, simán letagadhatna 15 évet! Isten éltesse őt még sokáig! Nálunk is volt a családban múlt héten 90 éves ünnepelt és márciusban a Nagymamám 85 lesz, lesz meglepetés ebéd neki, gyerekekkel, unokákkal, dédunokákkal(már 6 dédunokával büszkélkedhet).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten éltesse a Szeretteidet még sokáig egészségben, vidámságban!

      Törlés
  2. Isten éltesse Júlia nénit. Tényleg nem látszik rajta, hogy már ennyi idős.
    A Marcis kép olyan szívmelengető 🥰

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük :-)
      Szerencsére még elég mozgékony, nincs ágyhoz vagy a lakáshoz kötve, szerintem ez is hozzátesz ahhoz, hogy jól néz ki :-)
      Az újságcímlapon pedig fiatalkori önmagával szerepel.

      Törlés