2023. december 5., kedd

Utolsó nap Kőszegen

 Az utolsó napon reggel gyorsan összecsomagoltunk. 10 körül hagytuk el a házat, de mivel ünnepnap volt, nov.1., és a menüs helyünk ezen a napon is nyitva volt, és kínált menüt, úgy terveztük, hogy még itt ebédelünk, nem indulunk el üres hassal haza, ahol ugyancsak nincs mit enni :-) 

És mivel az előző napi nagy esőnek vége lett, és szépen sütött a nap, mondhatni sétaidő volt, így tettünk még egy kis sétát ebéd előtt a Kőszeg feletti Szabó-hegyen, hogy lássunk mág egy kis erdőt magunk körül. 


Nem volt konkrét úticélunk, csak elindultunk a hegyoldal felé. Eleinte egy szép kis utcácskában haladtunk, ahol a kis víkendházatól a majdnem palotáig minden volt, de nagyon hangulatos volt azért. Majd betértünk kicsit az erdőbe, megkerestünk egy forrást, amiben víz mondjuk nem volt, de remek esőbeálló és szalonnasütőhely volt mellette kiépítve. És az erdő... maga volt a csoda. 







A kellemes erdei séta után jól is esett az ebéd. Még úgy is, hogy kicsit zsúfoltabb volt a hely, mint egész addig a többi napokon. Aztán még sétáltunk egy kört a városban, nem akaródzott hazaindulni. Élveztük a napsütést. 






És végül... egy kis kőszegi emlék még 2008-ból :-D




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése