2022. december 4., vasárnap

Csak aludni jár haza

 A hét sem telt eseménytelenül.

Csüt-pénteken jöttek a kőművesek, és körbevakolták az ablakokat, felrakták a párkányokat. Mindkét nap jó sokáig itt voltak, erősen este volt már, mire nekiláthattunk a takarításnak.

Marci csüt. du a suliból rögtön az egyik barátjához ment. Egy utcányira laknak a sulitól. Fél7 tájban mentem érte, 7 körül értünk haza, gyakorlatilag csak fürdött-evett-aludt.

Pénteken du fociedzése van alapból, de most megtoldották plusz 1 órával, hogy a szombati futsalra gyakoroljanak. 3/4 8-kor végzett, innen még Milánért is elmentünk, aki szintén edzett, és fél 9 is elmúlt már szerintem, mire átléptük a küszöböt.

Vacsora-fürdés-alvás, közben takarítás.

Szombaton már nem jöttek mesterek, hanem mi magunk középre toltuk a bútorokat, és nekiálltunk festeni. Ami először egy alap portalanítással kezdődött, mert a szekrények mögött minden IS volt, majd kis glettelés, majd csiszolás, közben söprés, meg egyebek.

Milánnak szerencsére délelőtt meccse volt, egyébként meg bezárjuk a legmesszebbi szobába, hogy a porallergiájába ne fulladjon meg.

Marcit délben vitte el a ház elől az edzője, Alsónémedibe mentek futsalra. Este 7 körül értek vissza. Nekem fogalmam sem volt, hogy ez egy ennyire elnyúló program lesz, nyilván átsiklottam azon a levélen (is.)

Máténak meg zenekari próbája volt, úgyhogy mindenki igyekezett házon kívül lenni 😉

Vasárnap, ma, Milánnak szerencsére megint meccse volt, ezúttal futsal. Kivételesen örültem neki, mert mára is maradt azért még csiszolnivaló.

Marci még délelőtt átment egy barátjához, egy másikhoz, aki meg tőlünk lakik 1 utcányira, és egész sötétedésig együtt játszottak, kint, bent. Aztán mikor hazajött ő is beszállt a melóba. Nagyon cuki volt 🙂

Máté pedig lelkesen segít. Nagyon hasznos mozdony 🙂 


Közben Feri kipakolt a garázsból és a tárolóból, mert oda meg holnap jönnek betonozni. 

Ha nem lenne a munkahelyemen hideg, akkor még azt is mondanám, hogy alig várom, hogy bemenjek holnap pihenni 🤪 leszámítva, hogy ott is feszített tempóban dolgozunk majdnem karácsonyig. 



3 megjegyzés:

  1. Azóta mi újság? Kész lett a felújítás projekt? Legalább karácsonyra csilli-villi gyönyörű lesz a kégli. :)

    VálaszTörlés
  2. so-so :-) kérdés melyik karácsonyra :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 🤣🤣 Jajjj...Azert remelem, alakul a helyzet.

      Törlés