2020. május 21., csütörtök

Mai nosztalgia

Marcinak ma a Kire ütött ez a gyerek? volt az olvasásleckéje. Ezt kellett megnéznünk, és elolvasnunk az olvasókönyvben.
Az egyik legjobb anyák napi műsoremlékem pont az, amikor Mátéék harmadikos korukban ezt adták elő. Máté volt a gyerek, és annyira frappánsan lett kiválogatva, hogy ki melyik mondatot mondja, mintha rájuk öntötték volna a szerepet. Lubickoltak benne a gyerekek.


Aztán azt mondta Marika néni, hogy a gyerekek küldhetnek neki fényképet a picibaba  korukról, úgyhogy leckeírás után régi képeket nézegettünk. Olyan volt, mintha igaz se lett volna... eszméletlen, milyen régen voltak már olyan picikék.
Főleg Máté lett olyan elkeserítően nagy.





A napokban kellett a szolfézs alapvizsgára elkészíteni a videókat. az egyiken népdalt kellett énekelnie, a másikon egy műdalt. Hát .... ezeket inkább nem osztom meg :-) De annyit mondhatok, hogy a mostani hangja köszönőviszonyban sincs a videóbeli kis cérnahangjával :-)



6 megjegyzés:

  1. Kis helyes cérna hangja volt. :) :)

    Nekem is olyan, mintha soha nem lettek volna picik...Persze emlékszem, meg minden, de ha néha szembejön egy régen látott fotó vagy elfelejtett videó, csak pislogok, hogy jééé...ilyen is volt??

    VálaszTörlés
  2. En meg nem merek regi kepeket nezegetni. Nehogy vagy ebredjen bennem egy ujabb bebire, amire nincs sajnos kapacitasunk es igazabol ugy erzem, h a ket gyerek mar most is meghaladja a kepessegeimet sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát mi sem sűrűn nézegetjük őket :-) Ezért is olyan meglepő, hogy milyen picik IS voltak. Nálunk a gyerekek kattannak rá ilyenkor, hogy legyen még egy gyerekünk, de nekem is bőven elég a 3 :-D ( van, amikor sok is)

      Törlés
  3. Ó, de édesek 💕😍.
    Mi is szeretjük visszanézni a kiskori képeket, videókat. Karantén alatt volt közös program visszanézni, mikor még csak a nagyok voltak, illletve Áron első félévét. Megunhatatlan

    VálaszTörlés
  4. Igen, az, bár nálunk pont azokat a képeket " nem lehet" nézni, amikor Marci még nem volt. Teljesen besértődik, hogy bezzeg ő nem volt ott, és direkt őt szültük utoljára, hogy egy csomó mindenből kimaradjon :-)

    VálaszTörlés