2019. március 19., kedd

Ovikupa

Még mielőtt elmesélem, hogy mi mindent láttunk a hosszú hétvégén Villányban, mindenképpen szót kell ejtenem Marciék múlt heti ovikupájáról.
Ez nálunk kerületi rendezvény, lehet, hogy máshol is van ilyesmi, nem tudom. A lényege, hogy a kerület ovisainak nagycsoportosai mérik össze olyan sorversenyes stílusban az ügyességüket, gyorsaságukat. Az idén olyan sok ovi jelentkezett, hogy több körben (4-5-6 ovi együtt) versenyeztek a gyerekek, és minden körben hirdettek egy-egy győztest.
Marci nagyon-nagyon be volt sózva már hetekkel előtte. Először azon izgult, hogy vajon beválogatja-e Ica néni a csapatba. Persze beválogatta.
Aztán elkezdték a konkrét feladatokat gyakorolni. Ez nagyon tetszett nekik. Mindig mesélte itthon, hogy ma megint edzettünk az ovikupára. Napokkal előtte már visszaszámoltunk, hogy mikor lesz az ovikupa :-) Imádom, amikor ilyen kis lelkes, amikor be van zsongva.
Aztán végre eljött a várvavárt nap!
Korán reggel még elmentünk úszni. Majd itthon gyorsan transzparenseket gyártottunk "Hajrá Marci!" " Hajrá Bóbita!" feliratokkal.

Az iskolában, ahol megrendezték a versenyt, már nagy volt a zsibongás. Még ment az előző kör, kicsit várnunk kellett.
Majd végre valahára levonult a csapat. :-)
Olyan kis cukimukik voltak!
Mi pedig rázendítettünk a végehosszanincs szurkolásnak:-)
A gyerekek annyira ügyesek voltak, annyira látszott rajtuk, hogy győzni akarnak.




Látszott a lelátóról is, hogy nagyon jól szerepelnek. Körforgásban csinálták a csapatok a feladatokat, és mérték az időt, úgyhogy nem nagyon lehetett tudni, hogy ugyanazt a feladatot ki milyen időeredménnyel csinálja végig az egyes állomásokat, de az, hogy nagyjából mindig az elsők között végeztek, bármelyik feladat is volt a soron, az azért jól látszott.
Szóval nagyon izgultunk, hogy elsők, vagy másodikok leszünk-e.

Aztán végre kiderült, hogy az Ovikupa győztes az Bóbita óvoda!!!! Hát volt nagy öröm :-)

Kupagyőztes 💓


Annyira boldogok voltak, mi meg nagyon büszkék voltunk-vagyunk-leszünk. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése