2017. szeptember 2., szombat

Évnyitós kép

Saját képem nincsen az évnyitóról, de szerencsére voltak, akik fényképeztek. Legalábbis a 4.b-ben. Így van pár fotónk mementóként, hogy milyenek voltak, amikor nekivágtak az utolsó alsó tagozatos tanévüknek.
Kicsit fáradtak, kicsit kómásak, nem érezhető reggel nyolckor az iskolaudvaron ácsorogva az a hatalmas lelkesedés, hogy juhéééé, újra itt vagyunk a tudás a várában, de hát a mi gyerekeink, szépek és okosak. :-) És ahogy többen is megjegyezték a facebook csoportban, hogy utoljára állnak így együtt évnyitón, ( lesz még egy évzáró majd valamikor, de ott már hiányos szokott lenni a felállás), mert jövőre ki tudja hányan mennek el, hányan maradnak, meg amúgy is a felső tagozat az már annyira más. Ott már szerintem végképp megszűnik az a szeretetbuborék, az az óvó háló, ami most még picit körbeveszi őket. Más életérzés lesz az biztos.

De most még ilyenek.





3 megjegyzés:

  1. Nálunk nincs menő 6 vagy 8 osztályos gimi, ami elcsábítaná a diákok egy részét, így aztán minálunk alap a 8 osztály. :) Ennek ellenére nagyokat pislogtam (és persze meghatódtam, mert nem is én lennék, ha nem....), amikor bevonultak a 4b-sek az évnyitóra...Hatalmasak már!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A közelben nálunk sincs. De vannak, akik sima 8 osztályosba mennek át, ami erősebb, mint ez. Ezekbe elsőtől nemigen lehet körzeten kívülről bekerülni, de ilyenkor van pár helynyi üresedés, ha elmennek a nagyonjók gimibe. Jelenleg mi hatodikig tervezünk itt Mátéval, aztán persze ez bármikor felülíródhat.

      Törlés
    2. Ja ertem mar! Ezt igy nem lattam at. ☺

      Törlés